![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po prvé, moje stránky www.humbleacreschinchillas.com... existuje spousta súborov na celom webe a zdá sa, že pokračujúci problém z nich nezobrazuje hore. Nemám potuchy, prečo by som .... správu, že prichádza sa "nemôžu nájsť ..... jpg na server. Poznať aj na skutočnosť, že tieto fotky sú na serveri, pretože som sa tam! ![]() nemá niekto myslíte, že to mohol byť problém s hostiteľskou ... netfirms? alebo možno môj kód je vypnutý. ale keď som si offline náhľad stránky všetko príde dokonale. akejkoľvek reakcie by bola boží! vďaka Mlčanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekedy, ak názov súboru veľkými / malými písmenami a potom na ne odkaz v inom prípade máte problémy.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budem sa dostať do kontaktu s vami dnes večer, a pravdepodobne vám pomôže von.
|
| |||
| |||
| ďakujem vám, že by bolo úžasné |
|
| |||
| |||
| A PM bola odoslaná!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Môže niekto urobiť niečo pre mňa a uvidíte, keď väčšina z obrázkov sú opäť teraz? Bol som na ňom pracovať. www.humbleacreschinchillas.com
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HTML Webdesign <div> značku? | Ryan C | Web Design, hosting & SEO | 4 | 5 januára 2009 07:17 |
| Rýchle html otázku ... | kpbotbot | Web Design, hosting & SEO | 1 | 17. júna 2008 04:04 |
| Wordpress, alebo základné html? | kpbotbot | Web Design, hosting & SEO | 12 | 2. júna 2008 16:38 |
| HTML editory | megabyte | Web Design, hosting & SEO | 11 | 21. apríla 2008 15:01 |
| Html pomôžu s formulármi. | oobrokensilence | Web Design, hosting & SEO | 5 | 19. február 2008 16:12 |
| Thread Tools | |
| |