![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| По-перше, мій сайт www.humbleacreschinchillas.com... є багато фотографій на всьому сайті і там, здається, що проблема їх не видно. Я поняття не маю, чому вони Wouldnt .... повідомлення, яке з'являється "не може знайти ..... JPG на сервері. Я знаю, що ці фотографії знаходяться на сервері, тому що я поклав їх там! ![]() Хто-небудь думаю, що це може бути проблема з приймаючою ... NetFirms? Чи, може бути мій код Вимк. Але коли я автономного перегляду цій сторінці все підходить ідеально. будь-яка відповідь буде Awesome! спасибо мовчання |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Іноді, якщо ви називаєте фото в верхній / нижній регістр, а потім посилатися на них в іншому випадку ви отримаєте проблеми.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я зв'яжемося з вами сьогодні і, ймовірно, може вам допомогти.
|
| |||
| |||
| Дякую вас, що було б дивно |
|
| |||
| |||
| PM відправлено!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Може хтось зробити мені послугу і подивіться, якщо більша частина фотографій знову працює зараз? Я працював на ньому. www.humbleacreschinchillas.com
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оформлення <div> HTML тегів? | Ryan C | Веб дизайн, хостинг & SEO | 4 | 5 січня 2009 07:17 |
| Quick HTML питання ... | kpbotbot | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 17 червня 2008 04:04 |
| Wordpress або простий HTML? | kpbotbot | Веб дизайн, хостинг & SEO | 12 | 2 червня 2008 16:38 |
| Редактори HTML | мегабайт | Веб дизайн, хостинг & SEO | 11 | 21 квітня 2008 15:01 |
| HTML-довідки з формою. | oobrokensilence | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 19 лютого 2008 16:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |