![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти на всички .. Аз имам страница, която е с формата textedit с бутона представя .. това, което искам да направя е, че: най потребителят въвежда адреса в textedit форма. -когато той кликне върху бутона представя, една рамка ще открие URL доставени в textedit форма ... Забележка: страницата има няколко кадъра .. Благодаря предварително за отговорите. |
|
| |||
| |||
| Действието атрибут от формуляра трябва да бъде малко на JavaScript, която определя местоположението на вашата целева рамка за съдържанието на textbox. По-лесно е да се определи JavaScript функция и след това повикване, които функционират като действието. http://www.tizag.com/javascriptT/javascriptform.php
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпрос към HTML | oobrokensilence | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 20 Юни 2008 13:58 |
| Помогни ми, моля, PC към TV просто бърз въпрос | billshepherd | Графика на карти & Монитори | 1 | 2-ро Фев 2008 20:30 |
| Бързо RAM въпрос | Plusi | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 14 ноември 2007 14:01 |
| Бързо Въпрос | Nexter | Общи Хардуер Чат | 1 | 10 Окт 2007 14:57 |
| Бърз въпрос относно вършат SLI | dubs89 | Графика на карти & Монитори | 1 | 17-ти септември 2007 19:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |