mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Greita html klausimą ...

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 7, 2008, 22:45
Narys

Default Greita html klausimą ...

Hi all ..

aš turiu puslapį, kuriame TextEdit forma mygtuką "Siųsti" ..

ką aš noriu daryti tai, kad:
-vartotojas įveda į TextEdit forma adresą.
-kai jis paspaudžia mygtuką "Siųsti", viename kadre bus atidaryti URL tiekiamas TextEdit formą ...

Pastaba: puslapis rėmų pora ..

Iš anksto dėkojame už atsakymus.
Old Birželis 17, 2008, 04:04
Donorų grupės

Default Greita html klausimą ...

Veiksmo atributas forma turi būti su JavaScript, kuris nustato savo tikslinę rėmo vietą į laukelį turinį. Taip lengviau nustatyti JavaScript funkcija ir tada skambinti, kad veiktų kaip veiksmų.

http://www.tizag.com/javascriptT/javascriptform.php

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klausimas apie html oobrokensilence Web Design, Hosting & SEO 5 Birželis 20, 2008 13:58
Padėkite man prašau, PC prie TV tiesiog greitas klausimas billshepherd Graphics Cards & Monitoriai 1 2 vasaris 2008 20:30
Greita RAM klausimas Plusi CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 Lapkritis 14, 2007 14:01
Greita Klausimas Nexter General Hardware Chat 1 10 spalis 2007 14:57
Greitas klausimas apie darant SLI dubs89 Graphics Cards & Monitoriai 1 17 rugsėjis 2007 19:24
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.