![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all .. aš turiu puslapį, kuriame TextEdit forma mygtuką "Siųsti" .. ką aš noriu daryti tai, kad: -vartotojas įveda į TextEdit forma adresą. -kai jis paspaudžia mygtuką "Siųsti", viename kadre bus atidaryti URL tiekiamas TextEdit formą ... Pastaba: puslapis rėmų pora .. Iš anksto dėkojame už atsakymus. |
|
| |||
| |||
| Veiksmo atributas forma turi būti su JavaScript, kuris nustato savo tikslinę rėmo vietą į laukelį turinį. Taip lengviau nustatyti JavaScript funkcija ir tada skambinti, kad veiktų kaip veiksmų. http://www.tizag.com/javascriptT/javascriptform.php
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klausimas apie html | oobrokensilence | Web Design, Hosting & SEO | 5 | Birželis 20, 2008 13:58 |
| Padėkite man prašau, PC prie TV tiesiog greitas klausimas | billshepherd | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 2 vasaris 2008 20:30 |
| Greita RAM klausimas | Plusi | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 14, 2007 14:01 |
| Greita Klausimas | Nexter | General Hardware Chat | 1 | 10 spalis 2007 14:57 |
| Greitas klausimas apie darant SLI | dubs89 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 17 rugsėjis 2007 19:24 |
| Temos įrankiai | |
| |