![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет всем .. У мене є сторінка, яка має форму з TextEdit представити кнопки .. що я хочу робити те, що: -користувач набирає адресу в TextEdit вигляді. -Коли він натискає на кнопку "Відправити", один кадр буде відкрити URL поставляються в TextEdit форму ... Примітка: На сторінці є пара кадрів .. Заранее спасибо за відповіді. |
|
| |||
| |||
| Атрибут дії виду повинно бути трохи JavaScript, яка встановлює місцезнаходження вашого цільового кадру на вміст текстового поля. Набагато легше визначити функцію JavaScript, а потім викликати цю функцію як дії. http://www.tizag.com/javascriptT/javascriptform.php
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про HTML | oobrokensilence | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 20 червня 2008 13:58 |
| Допоможіть мені, будь ласка, комп'ютер до телевізора тільки швидкий питання | billshepherd | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 лютого 2008 20:30 |
| Швидка ОЗУ питання | Plusi | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 14 листопада 2007 14:01 |
| Швидка питання | Nexter | Генеральний обладнання чат | 1 | 10 жовтня 2007 14:57 |
| Швидка робить питання SLI | dubs89 | Графічні карти & Монітори | 1 | 17 вересня 2007 19:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |