менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Quick HTML питання ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 червня 2008, 22:45
Член групи

Default Quick HTML питання ...

Привет всем ..

У мене є сторінка, яка має форму з TextEdit представити кнопки ..

що я хочу робити те, що:
-користувач набирає адресу в TextEdit вигляді.
-Коли він натискає на кнопку "Відправити", один кадр буде відкрити URL поставляються в TextEdit форму ...

Примітка: На сторінці є пара кадрів ..

Заранее спасибо за відповіді.
Old 17 червня 2008, 04:04
Донор групи

Default Quick HTML питання ...

Атрибут дії виду повинно бути трохи JavaScript, яка встановлює місцезнаходження вашого цільового кадру на вміст текстового поля. Набагато легше визначити функцію JavaScript, а потім викликати цю функцію як дії.

http://www.tizag.com/javascriptT/javascriptform.php

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Питання про HTML oobrokensilence Веб дизайн, хостинг & SEO 5 20 червня 2008 13:58
Допоможіть мені, будь ласка, комп'ютер до телевізора тільки швидкий питання billshepherd Графічні карти & Монітори 1 2 лютого 2008 20:30
Швидка ОЗУ питання Plusi Процесори, материнські плати RAM & 2 14 листопада 2007 14:01
Швидка питання Nexter Генеральний обладнання чат 1 10 жовтня 2007 14:57
Швидка робить питання SLI dubs89 Графічні карти & Монітори 1 17 вересня 2007 19:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.