![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ето сценария: -- Аз наистина може да използва копие от този софтуер, остарели и dumbed като тя може да бъде, но аз възнамерявам за написването на (много) малка програма (не е задължително трябва да пуснете го на тази машина) за лична употреба & БАЗОВИЯ е идеален за моите нужди. Моят въпрос към всеки, със знанието на харесва е; Мога ли да се получи някоя версия на основния (стар / нов, изпитание, ограничена функционалност няма значение) за свободно в мрежата? Ако да, къде? Съвети много оценявам. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не знам дали има някакви свободни Основни редактори, аз не правя програмиране. А Google търсене за "свободно основния редактор" може да даде някои възможности. Знаеш ли е да ви дам линкове към пиратски източници за този форум.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Памет Памет Запитване | dsaliba | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 23-ти ноември 2009 година 12:26 |
| Графична карта Запитване | newpc | Графика на карти & Монитори | 12 | 26-ти октомври 2009 г 04:28 |
| Bluray Запитване | dsaliba | Мултимедия & Codecs | 1 | 19 Jan 2009 17:03 |
| Лаптоп Sony PCG-9B3L - Запитване | Reino | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 31 Окт 2007 06:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |