![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Itt a script: -- Tudtam igazán használja egy-egy példányát a szoftver, elavult és dumbed le, mert lehet, de a szándékom az írás a (nagyon) kis program (nem feltétlenül kell nézni ezen a gépen) a személyes használat és BASIC ideális én igényeket. A kérdésem, hogy mindenki ismeri a szeret is; Kaphatok olyan változata alap (régi / új, próba, korlátozott funkcionalitás nem számít) ingyen az interneten? Ha igen, hol? Tanácsadás örvend. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem tudom, van-e szabad Basic szerkesztők, azt ne csináld programozással. A Google kereső a "szabad Basic Editor" adhat némi lehetőséget. Tudod, az egyik megy, hogy az Ön linkek kalóz forrásból ezen a fórumon.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ram Latency Érdeklődés | dsaliba | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | November 23, 2009 12:26 |
| Grafikus kártya Érdeklődés | newpc | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | Október 26, 2009 04:28 |
| BluRay tudakozószolgálatok | dsaliba | Multimédia és kodekek | 1 | 19. január 2009 17:03 |
| Sony laptop PCG-9B3L - tudakozószolgálatok | Reino | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 31. október 2007 06:00 |
| Téma eszközök | |
| |