mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Nekilnojamasis Basic. Užklausos.

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 10, 2008, 13:44
Narys

Default Nekilnojamasis Basic. Užklausos.

Štai scenarijų: --

Aš tikrai galėjo naudoti šios programinės įrangos, pasenusių kopijuoti ir pernelyg suprimityvina nes gali būti, bet ketinu rašyti (labai) mažas programa (man nebūtina į jį paleisti apie šią mašiną) asmeniniam naudojimui ir Basic idealus mano poreikius.

Mano klausimas visiems žinant patinka tai, galiu gauti bet pagrindinio (sena versija / nauja, bandomąją, ribotas funkcionalumas nesvarbu) nemokamai internete? Jei taip, tai kur?

Patarimai much appreciated.

LB.
Old Sausis 10, 2008, 13:56
Moderatorius Grupė

Default Nekilnojamasis Basic. Užklausos.

Nežinau ar yra nemokama Pagrindiniai redaktoriai, I don't do programavimas. Google paieška "free" Basic Editor "gali suteikti tam galimybes.

Žinau vieną sakys tau nuorodų į piratinius šaltinius, šiame forume.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
RAM Latency Užklausa dsaliba CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 9 Lapkritis 23, 2009 12:26
Graphics Card Užklausa newpc Graphics Cards & Monitoriai 12 26 spalis 2009 04:28
Blu užklausą dsaliba Multimedia & Codecs 1 19 sausis 2009 17:03
"Sony" nešiojamas PCG-9B3L - paklausimą Didžioji Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 31 spalis 2007 06:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.