![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Štai scenarijų: -- Aš tikrai galėjo naudoti šios programinės įrangos, pasenusių kopijuoti ir pernelyg suprimityvina nes gali būti, bet ketinu rašyti (labai) mažas programa (man nebūtina į jį paleisti apie šią mašiną) asmeniniam naudojimui ir Basic idealus mano poreikius. Mano klausimas visiems žinant patinka tai, galiu gauti bet pagrindinio (sena versija / nauja, bandomąją, ribotas funkcionalumas nesvarbu) nemokamai internete? Jei taip, tai kur? Patarimai much appreciated. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinau ar yra nemokama Pagrindiniai redaktoriai, I don't do programavimas. Google paieška "free" Basic Editor "gali suteikti tam galimybes. Žinau vieną sakys tau nuorodų į piratinius šaltinius, šiame forume.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| RAM Latency Užklausa | dsaliba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | Lapkritis 23, 2009 12:26 |
| Graphics Card Užklausa | newpc | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 26 spalis 2009 04:28 |
| Blu užklausą | dsaliba | Multimedia & Codecs | 1 | 19 sausis 2009 17:03 |
| "Sony" nešiojamas PCG-9B3L - paklausimą | Didžioji | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 31 spalis 2007 06:00 |
| Temos įrankiai | |
| |