![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tu je skript: -- Mohol by som naozaj používať kópiu tohto softvéru, zastarané a dumbed čo to môže byť, ale mám v úmysle na písanie (veľmi) malý program (I nemusela spustiť ju na tomto počítači) pre osobné použitie A ZÁKLADNÉ je Ideálne pre moje potreby. Moja otázka na niekoho sa vedomostí, ako je; Môžem získať základnú verziu (staré / nové štúdiu, obmedzená funkčnosť nezáleží) zdarma na internete? Ak áno, kde? Poradenstvo veľmi oceňované. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neviem, či existuje nejaký voľný Základné editory, Nechcem do programovania. A google hľadať 'zadarmo základné editor' môže dať niekoľko možností. Vedieť, bude vám odkazy na pirátsku zdrojov na tomto fóre.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ram Latency Dopyt | dsaliba | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 23.listopadu 2009 12:26 |
| Grafické karty Dopyt | newpc | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26.októbra 2009 04:28 |
| BluRay dopyt | dsaliba | Multimedia & Kodeky | 1 | 19. januára 2009 17:03 |
| Sony prenosný PCG-9B3L - dotaz | Reino | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 31 októbra 2007 06:00 |
| Thread Tools | |
| |