![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ево скрипте: -- Стварно сам могао да користи копију овог програма, застарјеле и думбед доле као што мај бити, али ја намеравам на писању (јако) мали програм (не нужно потребно да га воде на овај машина) за личну употребу и ОСНОВНИХ је идеална је за моје потребе. Моје питање за оне који располажу знањем и воли се; Могу ли добити било коју верзију основних (стари / нови, суђење, ограничену функционалност не смета) бесплатно на интернету? Ако да, где? Савети много поштовати. ЛБ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам постоје ли бесплатан Басиц уредника, ја не програмирање. Гоогле претраге за "бесплатно основно уредник 'мај дати неке могућности. Познавати некога ће вам дати линкове на гусарском извора на овом форуму.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рам Латентан Упит | дсалиба | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 23. новембар 2009 12:26 |
| Графичка картица Упит | неупц | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 26 Окт 2009 04:28 |
| Блураы упит | дсалиба | Мултимедија и кодеци | 1 | 19 јануар 2009 17:03 |
| Соны лаптоп ПЦГ-9Б3Л - упит | Реино | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 31 октобар 2007 06:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |