![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ось цей скрипт: -- Я можу реально використовувати копію цього програмного забезпечення, застарілі і спрощені вниз, як може бути, але я маю намір писати (дуже) невелика програма (не обов'язково, щоб запустити його на цю машину) для особистого використання & BASIC є ідеально підходить для моїх потреб. Моє питання до будь-якого зі знанням любить це, чи можна отримати будь-яку версію Basic (старий / новий, суд обмеженою функціональністю не має значення) безкоштовно в мережі? Якщо так, то де? Консультації дуже високу оцінку. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю, чи є вільні Основного редактори, я не займаюся програмуванням. Google пошук за словами "безкоштовного базового редактора" може надати певні можливості. Знаю одну збирається дати вам посилання на піратські джерела на цьому форумі.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рам Latency Запит | dsaliba | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 23 листопада 2009 12:26 |
| Відеокарта Запит | newpc | Графічні карти & Монітори | 12 | 26 жовтня 2009 04:28 |
| Blu-ray Запит | dsaliba | Мультимедіа & кодеки | 1 | 19 січня 2009 17:03 |
| Ноутбук Sony VAIO PCG-9B3L - Запит | Рейну | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 31 жовтня 2007 06:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |