μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Μηχανή Αναζήτησης Βελτιστοποίηση (SEO);

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Νοεμβρίου 2008, 20:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μηχανή Αναζήτησης Βελτιστοποίηση (SEO);

Δικαίωμα έχω γίνει ιστοσελίδα μου και τώρα πρέπει να φροντίσουμε να τοποθετηθεί σε υψηλή θέση στο google κλπ.
Είναι σχετικά με την καταβολή χρημάτων σε απευθείας σύνδεση, και πώς μπορείτε να βρείτε στοιχεία για την ελεύθερη.

Ωστόσο δεν έχω ιδέα τι να κάνω, προσπάθησε IV που ψάχνουν για πληροφορίες, αλλά είναι μόνο οι εταιρείες προσπαθούν να κάνουν να πληρώσει για να το κάνουμε. Ι dont θέλει να πληρώσει όπως επίκλισης χρήματα, και με κάποιες γνώσεις θα μπορούσα να το κάνω και εγώ έτσι κι αλλιώς.

Έτσι, κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί

Ευχαριστώ.
Old 20 Νοέμβρη 2008, 22:00
Νέο Μέλος Ομάδα

SEO έχει αποκτήσει τη φήμη ως μια κάποια μαύρη μαγεία, κάτι που μόνο μια επιλογή λίγα μπορούμε να κάνουμε, και ότι έχει μύθος διαιωνίζεται από λεγόμενο SEO επαγγελματίες.

Εάν είστε σίγουροι με HTML, ή ακόμα και αν έχετε ένα αξιοπρεπές web authoring πακέτο, θα ήθελα να κάνετε εσείς.

Πολλές μικρές προσαρμογές που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google βασικά θέλουν να δημιουργήσουν ακριβείς και υψηλής ποιότητας καταχωρίσεις: τόσο τον θεμελιώδη κανόνα είναι να δημιουργήσει πλούσιο περιεχόμενο σε σελίδες που είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Αν HTML μυαλό, να αποφεύγουν markup όπως αυτό:

Στόχος και για κάτι λίγο πιο κοντά σε αυτό:

Το σημείο είναι ότι θα πρέπει να περιγράψει τα στοιχεία όσο το δυνατόν εντός σας markup. Παρομοίως, αλλά ίσως λίγο off-topic, markup σας πρέπει να είναι κατάλληλες: αποφεύγουν να χρησιμοποιούν πίνακες για τη διάταξη, για παράδειγμα. Οι πίνακες θα πρέπει απλώς να περιέχει τα στοιχεία πίνακα.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας και όχι τα χέρια σας κωδικοποίησης HTML, τότε να επωφεληθούν από τις πολλές δυνατότητες που σας προσφέρει το λογισμικό για να περιγράψουν πλήρως τις ιδιότητες της κάθε στοιχείο της σελίδας σας.

Επιπλέον, σας meta tags (περιγραφή, λέξεις-κλειδιά) θα πρέπει να είναι κατάλληλα, δεν θα πρέπει να παραπλανούν, και ιδανικά που θα περιλαμβάνει μερικές από τις λέξεις ορατές σε επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου.

Ο κίνδυνος με απασχολεί SEO σύμβουλοι (αλλά δεν είναι όλα) είναι ότι βασικά θα προσπαθήσουμε να "κόλπο" οι μηχανές αναζήτησης να δώσουν υψηλότερο σας κατάλογο. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι ενώ θα μπορούσε να λειτουργεί προσωρινά, οι επιχειρήσεις όπως η μηχανή αναζήτησης του Google είναι συνετό να τις εν λόγω πρακτικές και γρήγορα να αλλάξει τους διαδικασιών.

Δεδομένου ότι η Google είναι λίγο πολύ το de facto μηχανή αναζήτησης αυτές τις ημέρες (συγνώμη το Yahoo!), Ρίξτε μια ματιά στο www.google.com/webmasters/tools/ που μπορεί να σας παρέχουν πρακτικές συμβουλές ως προς τη βελτίωση της ιστοσελίδας σας μηχανή αναζήτησης της προβολής.

Το στοίχημα είναι ότι όποιος απαντήσεις σύμφωνα με τις γραμμές του, «Ναι, SEO συμβούλους είναι μεγάλος, ελέγξτε αυτό ένα από ... 'Touting είναι μόνο για τις επιχειρήσεις. Το γεγονός είναι, ρωτήστε τους πώς θα το κάνουμε και δεν θα είναι επικείμενη με απαντήσεις.
Old 20 Νοέμβρη 2008, 23:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης υψηλή από ό, τι χρειάζεστε για να SEO ιστοσελίδα σας.

http://www.google.com/search?q=SEO&i...ient=firefox-a
Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα εκεί.
Join in!
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 00:17
Ομάδα Δωρητών

FYI, το παραπάνω link είναι παραπομπή spam κρυμμένο κάτω TinyURL.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 00:31
Νέο Μέλος Ομάδα

SEO ΜΠΛΕ έννοια, αλλά είναι δύσκολο να εφαρμοστεί.
Αν επικεντρωθεί στην βελτίωση της SERP, τότε το τι χρειάζεται να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε υψηλής πυκνότητας λέξη-κλειδί για το περιεχόμενό σας, και να αυξηθεί η ποσότητα του περιεχομένου με υψηλή πυκνότητα των λέξεων-κλειδιών.
Εξάλλου, dofollow ιστολόγιο (ίδιο εξειδικευμένες) σχολιάζοντας θα βοηθήσει λίγο, επίσης,
Old 24 του Νοεμβρίου 2008, 04:11
Μέλος Ομάδα

Αν το site σας είναι να καταστήσει τα χρήματα σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τον εαυτό σας πολύ κόπο δίνοντας μέχρι τώρα - είναι μια πολύ ανταγωνιστική εξειδικευμένες (Google επιστρέφει 44 εκατομμύρια τέτοιες θέσεις!), Με τους εμπειρογνώμονες σε SEO πιέζοντας τους δικούς τους δικτυακούς τόπους ψηλός. Αν δεν είστε ένας εμπειρογνώμονας σε SEO, δεν πρόκειται να κερδίσει αυτά τα παιδιά - έχουν μεγάλη προϋπολογισμούς, με χρηματοδότηση από παλαιότερες επιτυχίες τους, τα οποία μπορούν να επενδύσουν εκ νέου στην SEO στη διατήρησή τους, όπου και αν βρίσκονται στην serps.

Λυπούμαστε να είναι τόσο βίαιη, αλλά αν θέλουν να κερδίσουν χρήματα σε απευθείας σύνδεση, πρέπει να γνωρίζουν τα γεγονότα, και ζητούν βοήθεια λέει δεν ξέρετε τα βασικά ακόμα. Ένα άρθρο - δεν πηγαίνουν για ένα υπερ-γεμάτο με εξειδικευμένες δεν χρήματα πίσω σας και να προσπαθήσει να αναλάβει το μεγάλο αγόρια! Θα μπορούσαμε επίσης να προσπαθήσετε να αποκτήσετε το δικό σας καζίνο αγγελία στην ιστοσελίδα υψηλής google, ή να αγοράσετε το δικό σας καθήκον της CD / DVD / ηλεκτρικά είδη / SEO site υψηλό σε Google!

SEO εγώ, και δεν θα λάβει για κάθε πελάτη σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιοχές θέμα, καθώς δεν υπάρχει τρόπος που θα μπορούσε να κάνει έναν πελάτη στο δικτυακό τόπο ανταγωνιστεί με τις χιλιάδες που έχουν να δαπανήσουν για SEO. Έχω καλά αποτελέσματα όταν υπάρχουν μόνο ένα ή δύο εκατομμύρια σελίδες να νικήσει, αλλά παίρνει 44 εκατομμύρια σελίδες - δεν υπάρχει τρόπος.
Old 3 Δεκεμβρίου 2008, 23:34
Μέλος Ομάδα

Να ακολουθήσουν SEO βήμα για την προώθηση του δικτυακού σας τόπου. θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι δύο στη σελίδα και off σελίδα τεχνικές βελτιστοποίησης.
Old 2 Μαρτίου, 2009, 10:26
Νέο Μέλος Ομάδα

Καταχωρήστε το site σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης, την υποβάλλει σε υψηλά αρχή καταλόγους, φόρουμ μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προωθήσει την ιστοσελίδα σας, τοποθετήστε ένα σχόλιο σχετικά με άλλες ιστοσελίδες ή blogs, να συμμετέχει στην κοινωνική δικτύωση και bookmark sites.
Old 21 Μάρτη 2009, 13:32
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Raygun View Post
Το στοίχημα είναι ότι όποιος απαντήσεις σύμφωνα με τις γραμμές του, «Ναι, SEO συμβούλους είναι μεγάλος, ελέγξτε αυτό ένα από ... 'Touting είναι μόνο για τις επιχειρήσεις. Το γεγονός είναι, ρωτήστε τους πώς θα το κάνουμε και δεν θα είναι επικείμενη με απαντήσεις.
Ουάου, πολύ που συνέβη μία φορά αφίσες και .. εκτός του άνθρακα. Και τώρα μου.

Βασικά θα ήθελα να πω απλά φροντίστε να το περιγράψω καλά και να το εξετάσουμε ευπαρουσίαστος, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία διαφορετικών μεθόδων. Μερικές φορές οι μηχανές αναζήτησης να υποβληθούν κιβώτια για να υποβάλετε το δικτυακό σας τόπο για να τους περιγράψω και λίγο περισσότερο.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.