kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Search Engine Optimization (SEO)?

Reply

Téma eszközök
Old November 20, 2008, 20:31
Új tag Csoport

Jobb tettem webhelyemen és most kell jutnunk, hogy magasra a Google stb
Ez körülbelül a pénzt az interneten, és hogyan lehet kapni tételek ingyen.

Azonban fogalmam sincs, mit kellene csinálni, IV próbálta keresett információ, de ez csak a vállalatok arra törekedjünk, hogy én fizetek, hogy csináld. I dont akar fizetni, mint én vidám engedheti meg, és némi tudás tudtam tenni magam egyébként.

Szóval minden segítséget lenne méltányol

Köszönöm.
Old November 20 2008, 22:00
Új tag Csoport

SEO szerzett hírnevet, mint egy kis fekete művészet, ami csak néhány válasszuk tehetünk, és hogy a mítosz már állandósította az úgynevezett SEO szakemberek.

Ha bízik a HTML-t, vagy még akkor is, ha egy tisztességes Web csomag, azt javasoljuk, hogy ezt meg.

Sok kis kiigazítást lehet elérni. A keresők, mint a Google alapvetően szeretnénk generálni pontos és kiváló minőségű Listázás: így az alapvető szabály az, hogy a gazdag tartalom oldalakon, a hozzáférhető, amennyire csak lehet, minél több ember számára lehet.

Ha HTML hozzáértés, kerülje jelölõnyelv így:

és céljuk, valamit egy kicsit közelebb hozza ezt:

Szerintem az, hogy meg kell leírni elemeket a lehető legteljesebb mértékben az Ön jelölőnyelvet. Hasonló, de talán kissé off-topic, a jelölõnyelvet kell lennie: ne használjon asztalok elrendezését, például. Táblázatok egyszerűen tartalmazó táblázatos adatokat.

Ha egy szerkesztõben, mint kézzel a HTML-kódolás, majd kihasználni a lehetőségeket, mint sok a szoftver felajánlja leírni teljesen tulajdonságait minden eleme az oldalon.

Továbbá, a meta tagek (leírás, kulcsszavak) kell megfelelő, nem vezethetik félre, és ideális esetben ezek közé tartozik néhány a szó látható a webhely látogatói.

A kockázat a foglalkoztató mintegy SEO Consultants (de nem mind), hogy alapvetően próbálja a "trükk" a keresőmotorok révén egy nagyobb listát. A probléma ezzel az, hogy míg ez mûködik, a keresőmotor-szolgáltatók, mint a Google bölcs, hogy ezek a gyakorlatok, és gyorsan meg kellett változtatnia indexelésének eljárásokat.

Mivel a Google nagyon sok a de facto keresőprogram manapság (sajnos Yahoo!) Nézd meg www.google.com/webmasters/tools/ amelyek megadják a gyakorlati tanácsokat, hogy javítsa a honlap kereső láthatóságát.

Ejnye, hogy bárki, aki mentén, "Igen, SEO tanácsadók nagy, ezt nézd egyet ... "Csak touting az üzletnek. A tény az, kérdezze őket, hogyan fognak csinálni, és nem lesz az elkövetkező válaszokat.
Old November 20 2008, 23:31
Új tag Csoport

Ha szeretne többet megtudni a magas rangú keresőprogramok, mint amennyire szüksége lenne a SEO webhelyén.

http://www.google.com/search?q=SEO&i...ient=firefox-a
Tudjon meg sokkal több van.
Vegyél részt!
Old November 21, 2008, 00:17
Donor Group

FYI, a fenti link hivatkozói spam rejtett alatt tinyurl.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old November 21, 2008, 00:31
Új tag Csoport

SEO mple a koncepció, de nehéz megvalósítani.
Ha összpontosítani javítása SERP, akkor mit kell tennie, hogy használatát nagy sűrűségű kulcsszó az Ön tartalmát, és növelik a tartalom mennyisége magas sűrűségű kulcsszavakat.
Különben is, dofollow blog (ugyanazon niche) észrevételezési segít egy kicsit is
Old November 24, 2008, 04:11
Csoport tagja

Ha webhelye körülbelül pénzt on-line, akkor mentse meg a sok gond azzal, ki most - ez egy nagyon versenyképes niche (Google értéke 44 millió ilyen helyen!), A szakértői seo tolásra saját honlapok magas. Ha nem vagy szakértő a seo, akkor nem fogja verni a fiúknak - hogy nagy költségvetések által finanszírozott korábbi sikerek, amelyeket újra befektetni seo tartani őket, ahol a serps.

Sajnálom, hogy ilyen brutális, de ha akarja, hogy a pénz a sor, akkor ismerjük a tényeket, és kérnek segítséget mondja, nem tudom az alapokat még. Egy szabály, - nem megy túlzottan zsúfolt fülke mögött nem a pénz, és próbálja meg, hogy a nagy fiúk! Lehet, valamint meg kell kérni a saját helyén kaszinó advert magas google, vagy saját üzletet vásárolhat CD / DVD / elektromos / seo weboldal magas a Google!

Én seo, és nem vesz egy ügyfél a bármely fenti témához tartozó területeket, mivel nem tudtam, hogy egy ügyfél telephelyére versenyezni, akik több ezer költeni seo. Én jó eredményeket, ha csak egy-két millió oldalt verni, de figyelembe véve 44 millió oldalt - semmiképpen.
Old December 3, 2008, 23:34
Csoport tagja

Ne kövesse SEO lépést elősegítő webhelyén. Meg kell felelnie mind az oldal-és kikapcsolása oldal optimalizálási technikákat.
Old Március 2, 2009, 10:26
Új tag Csoport

Küldje el az oldalt top keresőprogramok, benyújtja azt a magas hatóság könyvtárakat, fórumokat is segítenek elősegítse a honlapon, egy megjegyzést, vagy más weboldalakon blogok részt a társadalmi hálózatok és a könyvjelzõ oldalakon.
Old Március 21 2009, 13:32
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Raygun View Post
Ejnye, hogy bárki, aki mentén, "Igen, SEO tanácsadók nagy, ezt nézd egyet ... "Csak touting az üzletnek. A tény az, kérdezze őket, hogyan fognak csinálni, és nem lesz az elkövetkező válaszokat.
Hú, egy csomó, ami történt Egy idő plakátok is .. kivéve a szenet. És most nekem.

Alapvetően azt mondanám, hogy csak győződjön meg róla, hogy leírja azt is, és azt a látszatot bemutatható, a különböző módszerek. Előfordul, hogy a keresőprogramok benyújtani dobozokat, hogy küldje el az oldalt, és leírják, hogy egy kicsit nagyobb mértékben.

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.