![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jobb tettem webhelyemen és most kell jutnunk, hogy magasra a Google stb Ez körülbelül a pénzt az interneten, és hogyan lehet kapni tételek ingyen. Azonban fogalmam sincs, mit kellene csinálni, IV próbálta keresett információ, de ez csak a vállalatok arra törekedjünk, hogy én fizetek, hogy csináld. I dont akar fizetni, mint én vidám engedheti meg, és némi tudás tudtam tenni magam egyébként. Szóval minden segítséget lenne méltányol Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| SEO szerzett hírnevet, mint egy kis fekete művészet, ami csak néhány válasszuk tehetünk, és hogy a mítosz már állandósította az úgynevezett SEO szakemberek. Ha bízik a HTML-t, vagy még akkor is, ha egy tisztességes Web csomag, azt javasoljuk, hogy ezt meg. Sok kis kiigazítást lehet elérni. A keresők, mint a Google alapvetően szeretnénk generálni pontos és kiváló minőségű Listázás: így az alapvető szabály az, hogy a gazdag tartalom oldalakon, a hozzáférhető, amennyire csak lehet, minél több ember számára lehet. Ha HTML hozzáértés, kerülje jelölõnyelv így: és céljuk, valamit egy kicsit közelebb hozza ezt: Szerintem az, hogy meg kell leírni elemeket a lehető legteljesebb mértékben az Ön jelölőnyelvet. Hasonló, de talán kissé off-topic, a jelölõnyelvet kell lennie: ne használjon asztalok elrendezését, például. Táblázatok egyszerűen tartalmazó táblázatos adatokat. Ha egy szerkesztõben, mint kézzel a HTML-kódolás, majd kihasználni a lehetőségeket, mint sok a szoftver felajánlja leírni teljesen tulajdonságait minden eleme az oldalon. Továbbá, a meta tagek (leírás, kulcsszavak) kell megfelelő, nem vezethetik félre, és ideális esetben ezek közé tartozik néhány a szó látható a webhely látogatói. A kockázat a foglalkoztató mintegy SEO Consultants (de nem mind), hogy alapvetően próbálja a "trükk" a keresőmotorok révén egy nagyobb listát. A probléma ezzel az, hogy míg ez mûködik, a keresőmotor-szolgáltatók, mint a Google bölcs, hogy ezek a gyakorlatok, és gyorsan meg kellett változtatnia indexelésének eljárásokat. Mivel a Google nagyon sok a de facto keresőprogram manapság (sajnos Yahoo!) Nézd meg www.google.com/webmasters/tools/ amelyek megadják a gyakorlati tanácsokat, hogy javítsa a honlap kereső láthatóságát. Ejnye, hogy bárki, aki mentén, "Igen, SEO tanácsadók nagy, ezt nézd egyet ... "Csak touting az üzletnek. A tény az, kérdezze őket, hogyan fognak csinálni, és nem lesz az elkövetkező válaszokat. |
|
| |||
| |||
| Ha szeretne többet megtudni a magas rangú keresőprogramok, mint amennyire szüksége lenne a SEO webhelyén. http://www.google.com/search?q=SEO&i...ient=firefox-a Tudjon meg sokkal több van. Vegyél részt! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI, a fenti link hivatkozói spam rejtett alatt tinyurl.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| SEO mple a koncepció, de nehéz megvalósítani. Ha összpontosítani javítása SERP, akkor mit kell tennie, hogy használatát nagy sűrűségű kulcsszó az Ön tartalmát, és növelik a tartalom mennyisége magas sűrűségű kulcsszavakat. Különben is, dofollow blog (ugyanazon niche) észrevételezési segít egy kicsit is |
|
| |||
| |||
| Ha webhelye körülbelül pénzt on-line, akkor mentse meg a sok gond azzal, ki most - ez egy nagyon versenyképes niche (Google értéke 44 millió ilyen helyen!), A szakértői seo tolásra saját honlapok magas. Ha nem vagy szakértő a seo, akkor nem fogja verni a fiúknak - hogy nagy költségvetések által finanszírozott korábbi sikerek, amelyeket újra befektetni seo tartani őket, ahol a serps. Sajnálom, hogy ilyen brutális, de ha akarja, hogy a pénz a sor, akkor ismerjük a tényeket, és kérnek segítséget mondja, nem tudom az alapokat még. Egy szabály, - nem megy túlzottan zsúfolt fülke mögött nem a pénz, és próbálja meg, hogy a nagy fiúk! Lehet, valamint meg kell kérni a saját helyén kaszinó advert magas google, vagy saját üzletet vásárolhat CD / DVD / elektromos / seo weboldal magas a Google! Én seo, és nem vesz egy ügyfél a bármely fenti témához tartozó területeket, mivel nem tudtam, hogy egy ügyfél telephelyére versenyezni, akik több ezer költeni seo. Én jó eredményeket, ha csak egy-két millió oldalt verni, de figyelembe véve 44 millió oldalt - semmiképpen. |
|
| |||
| |||
| Ne kövesse SEO lépést elősegítő webhelyén. Meg kell felelnie mind az oldal-és kikapcsolása oldal optimalizálási technikákat. |
|
| |||
| |||
| Küldje el az oldalt top keresőprogramok, benyújtja azt a magas hatóság könyvtárakat, fórumokat is segítenek elősegítse a honlapon, egy megjegyzést, vagy más weboldalakon blogok részt a társadalmi hálózatok és a könyvjelzõ oldalakon. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Egy idő plakátok is .. kivéve a szenet. És most nekem.Alapvetően azt mondanám, hogy csak győződjön meg róla, hogy leírja azt is, és azt a látszatot bemutatható, a különböző módszerek. Előfordul, hogy a keresőprogramok benyújtani dobozokat, hogy küldje el az oldalt, és leírják, hogy egy kicsit nagyobb mértékben.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |