![]() |
|
| |||
| |||
| נכון שעשיתי האתר שלי ועכשיו צריך להביא את זה מדורגות ביותר ב-Google וכו ' האם זה עוד על להרוויח כסף באינטרנט, וכיצד ניתן להשיג פריטים ללא תשלום. עם זאת, אין לי מושג מה אני אמור לעשות, ניסה IV המחפשים מידע אבל זה רק חברות מנסה לגרום לי לשלם להם לעשות את זה. אני רוצה לשלם dont כפי שאני צביעות להרשות לעצמו את זה עם קצת ידע אני יכול לעשות את זה בעצמי בכל מקרה. לכן, כל סיוע יהיה מוערך תודה. |
|
| |||
| |||
| SEO רכשה מוניטין כמו קצת שחורה אמנות, דבר אשר רק לבחור כמה יכול לעשות, וזה כבר מיתוס perpetuated לפי מה שנקרא SEO מקצוע. אם אתה בטוח עם ה-HTML, או אפילו אם יש לך הרשאה חבילת אינטרנט מכובד, הייתי מציע לעשות את זה בעצמך. הרבה שינויים קטנים יכולים לעשות הבדל גדול. מנועי החיפוש כמו גוגל בעצם רוצה ליצור מדוייקים באיכות גבוהה רישומים: כך כלל היסוד הוא ליצור תוכן עשיר הדפים הם נגישים ככל האפשר כדי שאנשים רבים ככל שניתן. אם אתה ה-HTML הבנה, להימנע סימון כזה: ואת המטרה משהו קצת קרוב יותר כך: הנקודה שלי, כי אתה צריך להיות לתאר אלמנטים כמו מלא ככל האפשר בתוך את הסימון. באופן דומה, אבל אולי קצת מחוץ לנושא, יש את הסימון המתאים: הימנע משימוש בטבלאות עבור פריסה, למשל. טבלאות פשוט צריך להכיל לוחי נתונים. אם אתה משתמש בעורך ולא יד קידוד ה-HTML שלך, אז לנצל כמה אפשרויות שהתוכנה מציעה לך כדי לתאר באופן מלא את המאפיינים של כל רכיב בדף שלך. בנוסף, את תגי meta (תיאור, מילות מפתח) אמור להיות רלוונטי, לא צריך להטעות, ועל אידיאלי הם חלק יכלול את המילים שלך בפני המבקרים באתר. הסיכון עם המעסיקים כ SEO היועצים (אך לא כולם) היא כי הם בעצם מנסה 'טריק' של מנועי החיפוש אל תוך מתן ערך גבוה יותר ברשימה. הבעיה עם זה היא כי בעוד שזה עשוי לעבוד באופן זמני, את מנוע החיפוש של Google המפעילים כמו אלה הם חכמים והם practises מהר כדי לשנות את הנהלים לאינדקס. מאז גוגל הם די הרבה למעשה את מנוע החיפוש בימים אלה (מצטער Yahoo!) תסתכל www.google.com/webmasters/tools/ אשר יכול לספק לך עצות מעשיות על מנת לשפר את אתר האינטרנט של מנוע החיפוש ראייה. ההימור שלי הוא כי כל מי תשובות לאורך קווים, 'כן, SEO היועצים נהדרות, בדוק את זה החוצה ... 'הן רק touting עסקיים. העובדה היא, שאל אותם איך הם הולכים לעשות את זה והם לא יהיה הבא עם תשובות. |
|
| |||
| |||
| אם אתה רוצה ללמוד יותר על דירוג גבוה יותר במנועי החיפוש עליך SEO האתר שלך. http://www.google.com/search?q=SEO&i...ient=firefox-a אתה יכול ללמוד הרבה יותר שם. להצטרף! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לידיעתך, הקישור שלמעלה הוא הפניה זבל מוסתרים תחת TinyURL.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| SEO הוא mple מושג אבל קשה ליישום. אם אתם מתמקדים בשיפור SERP, אז מה שאתה צריך לעשות זה להשתמש צפיפות גבוהה של מילות המפתח שלך לתוכן, ולהגדיל את כמות התוכן עם צפיפות גבוהה של מילות המפתח. חוץ מזה, dofollow הבלוג (אותו משקעת) commenting יעזור גם קצת |
|
| |||
| |||
| אם האתר שלך לגבי גביית כסף על הקו, אתה יכול לחסוך לעצמך הרבה צרות לפי מוותרת ברגע זה - זה מאוד תחרותי גומחה (Google מחזיר 44 מיליון מקומות כאלה!), עם מומחי SEO דוחפים לעבר אתרים משלהם גבוה. אם אתה לא מומחה ב-SEO, לא תוכל לנצח את הבחורים האלה - יש להם תקציב גדול, במימון שלהם הצלחות קודמות, בהן הם יכולים להשקיע ב-Re-SEO לשמור אותם איפה שהם נמצאים serps. סליחה על כל כך אכזרי, אבל אם אתה רוצה להרוויח כסף על הקו, אתה צריך לדעת את העובדות, או לבקש עזרה, אומר שאתה לא יודע עדיין את היסודות. כלל אחד - לא ללכת על יתר אפוץ משקעת ללא כסף מאחוריך ונסה לקחת על בנים גדול! אתה עשוי גם לנסות להשיג את הבעלים של אתר קזינו advert גבוה ב-Google, או משלך העסקה לקנות CD / DVD / חשמל מוצרים / SEO באתר גבוה ב-Google! אני עושה SEO, וכן לא היו לוקחים על הלקוח בכל נושא של מעל אזורים, כמו אין דרך שאני יכולה לעשות את האתר של הלקוח להתחרות עם אלה שיש להם אלפי להוציא על SEO. יש לי תוצאות טובות, כאשר יש רק אחד או שניים מיליון דפים להכות, אבל לוקח על 44 מיליון דפים - אין סיכוי. |
|
| |||
| |||
| האם SEO בצע שלב כדי לקדם את האתר. כדאי לעקוב הן בעמוד לסירוגין דף טכניקות אופטימיזציה. |
|
| |||
| |||
| שלח את האתר שלך במנועי החיפוש המובילים, שלח אותו גבוה הרשות מדריכים, פורומים יכולים גם לעזור לך לקדם את אתר האינטרנט שלך, המקום הערה על אתרים או בלוגים אחרים, להשתתף ברשת החברתית וכן על הסימנייה אתרים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
פעם אחת פוסטרים גם .. מלבד Carbon. ועכשיו אותי.בעיקרון אני רק רוצה לומר לך לוודא לתאר אותו היטב ולהפוך אותו נראה נאה, באמצעות מגוון של שיטות שונות. לפעמים מנועי החיפוש יש תיבות submittal בשבילך על מנת להגיש את האתר ותאר להם את זה קצת יותר מלא.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וולפרם אלפא מנוע חיפוש ידע | evilfantasy | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 6 | -17 במאי 2009 04:01 |
| בלוג רשת Search Engine Optimization? | ג 'וזף ג | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | ה -20 לאפריל 2009 00:11 |
| מחיקת היסטוריית החיפוש של מנוע? | martynevo | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 2nd יולי 2007 03:33 |
| גוגל - מנוע החיפוש הטוב ביותר אי פעם! | אשף | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 14 | 2nd אוקטובר 2006 17:07 |
| שרשרת כלים | |
| |