mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Meklēt optimizācija (SEO)?

Reply

Thread Tools
Old Novembris 20, 2008, 20:31
New Member Group

Default Meklēt optimizācija (SEO)?

Labi Esmu manā mājas lapā un tagad nepieciešams, lai saņemtu tā atrodas ļoti in google utt
Tas ir par pelnīt naudu tiešsaistē, un to, kā jūs varat iegūt priekšmetus bez maksas.

Tomēr man nav ne jausmas, kas man jādara, Iv centās meklējot info, bet tas ir tikai uzņēmumiem, kas mēģina darīt man maksāt par viņiem to darīt. I dont gribu maksāt, jo nevaru atļauties to, un ar kādu zināšanu es varētu to izdarīt pats anyway.

Tāpēc jebkura palīdzība tiktu appreciated

Pateicība.
Old Novembris 20, 2008, 22:00
New Member Group

SEO ir ieguvusi reputāciju mazliet melnā mākslas, kaut kas, tikai izredzētajiem var darīt un ka mīts ir nodots, izmantojot tā saukto SEO speciālistiem.

Ja esat pārliecināts ar HTML, vai pat, ja jums ir pienācīga tīmekļa autorēšanas pakete, es ieteiktu darīt pašiem.

Daudzas mazas korekcijas var veikt lielas pārmaiņas. Meklētājprogrammas, piemēram, Google būtībā vēlas radīt precīzu un kvalitatīvu sarakstu: tik būtisks noteikums ir izveidot saturu bagāts lapas, kas ir pieejami pēc iespējas vairāk cilvēku, cik iespējams.

Ja jūs esat HTML gudriem, izvairīties no atzīmes šādi:

un cenšas kaut nedaudz tuvāk šo:

Mans punkts ir tas, ka jums jāapraksta elementu tik pilnīgi, cik iespējams, jūsu atzīmes. Līdzīgi, bet varbūt nedaudz off-topic, jūsu atzīmes, būtu nepieciešams: izvairīties no tabulas izkārtojumu, piemēram,. Tabulas vienkārši vajadzētu saturēt tabulas datus.

Ja jūs izmantojat redaktoru, nevis ar roku kodē HTML, tad jāizmanto tik daudz iespēju programmatūru piedāvā Jums aprakstīt pilnīgi katra elementa savā lapā īpašībām.

Turklāt, jūsu meta tagi (apraksts, atslēgvārdi, nozares), būtu nepieciešams, nedrīkst maldināt, un ideālā gadījumā tās iekļaus dažus vārdus redzami jūsu portāla apmeklētājiem.

Ar nodarbināti aptuveni SEO konsultanti risku (bet ne visi) ir tas, ka tie būtībā cenšas "triks" meklētājprogrammas stājas sniedzot jums lielāku sarakstā. Ar šo problēmu ir, ka, lai tas varētu strādāt uz laiku, meklētājprogrammu operatoriem, piemēram, Google ir gudrs šo praksi un ir strauji mainīt savu indeksācijas procedūras.

Tā kā Google ir diezgan daudz de facto meklētājprogrammu šajās dienās (atvainojiet Yahoo!) Veikt apskatīt www.google.com/webmasters/tools/ kas var sniegt jums praktiskus padomus, kā uzlabot jūsu portāla meklētājprogrammu redzamību.

Mana likme ir tā, ka ikviens, kurš atbildēs pa līniju, "yeah, SEO konsultanti ir liels, pārbauda šo vienu no ... "Ir tikai touting for business. Proti, lūgt viņiem, kā viņi gatavojas to darīt, un viņi netiks nākamajā atbildes.
Old Novembris 20, 2008, 23:31
New Member Group

Ja vēlaties uzzināt vairāk par rangu augstu meklētājprogrammu, nekā jums nepieciešams SEO jūsu vietnē.

http://www.google.com/search?q=SEO&i...ient=firefox-a
Jūs varat uzzināt daudz vairāk tur.
Pievienoties!
Old Novembris 21, 2008, 00:17
Donors Group

FYI, iepriekš saite ir nodots spam paslēpta zem TinyURL.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Novembris 21, 2008, 00:31
New Member Group

SEO ir mple jēdziens, bet ir grūti īstenot.
Ja Jums ir vērsta uz uzlabotu SERP, tad kas jums jādara, ir izmantot augsta blīvuma atslēgvārdu uz saturu, kā arī palielinātu satura daudzumu ar augstu blīvuma atslēgvārdiem.
Bez tam, dofollow blog (tajā pašā nišā), komentējot palīdzēs mazliet arī
Old Novembris 24, 2008, 04:11
Loceklis

Ja jūsu lapa ir par pelnīt naudu tiešsaistē, varat saglabāt sevi daudz problēmas, sniedzot pat tagad - tas ir ļoti konkurētspējīgas nišas (google atgriež 44 miljoni šādās vietās!), Ar ekspertiem SEO, stumšanu savas vietnes augsts. Ja jūs neesat eksperts seo, jums nebūs beat šie puiši - viņiem ir liels budžets, ko finansē savu agrāko panākumu, ko viņi var atkārtoti ieguldīt seo, lai saglabātu tos, ja tie serps.

Žēl tik brutāli, bet, ja vēlaties pelnīt naudu tiešsaistē, jums ir jāzina faktiem un lūdz palīdzēt saka tu nezini pamatus yet. Noteikums One - nav iet pārāk pārpildītas nišas un bez naudas aiz jums un mēģināt uzņemties lielie zēni! Jūs varētu arī mēģināt panākt savu kazino sludinājumu vieta augstu google, vai jūsu bargain buy cd / dvd / elektriskās preces / seo vieta augsts Google!

Man seo, un nebūtu jāuzņemas klients jebkurā no iepriekš tematiskās jomās, jo nav nekādā veidā es varētu klienta vietā konkurēt ar tiem, kas ir tūkstošiem tērēt seo. Man ir labi rezultāti, ja ir tikai viens vai divi miljoni lappušu pārspēt, bet ņemot par 44 miljoniem lapu - nekādā ziņā.
Old Decembris 3, 2008, 23:34
Loceklis

Vai sekot SEO solis, lai veicinātu jūsu vietnē. Jums jāseko gan lapā un izslēgt lapu optimizācijas metodes.
Old 2 marts 2009, 10:26
New Member Group

Submit your site to top meklētājprogrammas, to iesniedz Augstā iestāde, katalogi, forumi var palīdzēt jums reklamēt jūsu mājas, vieta komentēt citas mājas lapas vai blogus piedalās sociālo tīklu un grāmatzīmju vietnēm.
Old Marts 21, 2009, 13:32
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Raygun View Post
Mana likme ir tā, ka ikviens, kurš atbildēs pa līniju, "yeah, SEO konsultanti ir liels, pārbauda šo vienu no ... "Ir tikai touting for business. Proti, lūgt viņiem, kā viņi gatavojas to darīt, un viņi netiks nākamajā atbildes.
Wow, daudz kas ir noticis vienu reizi plakātus, kā arī .. izņemot oglekli. Un tagad man.

Būtībā es teiktu tikko pārliecinieties, ka Jums aprakstīt to labi un likties reprezentabls, izmantojot dažādas metodes. Dažreiz meklētājprogrammām ir iesniegšanai rūtiņas Jūs iesniedzat savu vietni, lai viņiem un aprakstīt to mazliet pilnībā.

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.