![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imediat am facut site-ul meu, iar acum trebuie să-l foarte bine clasate în Google, etc Este despre a face bani online, şi cum puteţi obţine articole pe gratis. Cu toate acestea nu am nici o idee despre ceea ce aş face, IV încercat în căutare de informaţii, dar este doar companiile care încearcă să-mi plătească pentru a le face. I dont doresc să plătesc ca eu cant permite şi cu nişte cunoştinţe am putea face-o chiar eu, oricum. Deci, orice ajutor ar fi apreciat Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| SEO a dobândit un renume ca un pic de negru de artă, ceva ce doar o selecta câteva pot face, şi că mitul a fost perpetuat de aşa-numitele SEO profesionişti. Dacă eşti sigur cu HTML, sau chiar dacă aveţi un nivel decent de Web Authoring pachet, mi-ar sugera o faci singur. Multe mici ajustări pot face o mare diferenta. Motoarele de căutare, precum Google, practic vreau să genereze exacte şi de înaltă calitate Listări: Deci regula fundamentală este de a crea conţinut bogat de pagini care sunt la fel de accesibil ca posibil ca mai multi oameni posibil. Dacă sunteţi HTML pricepere, de markup evita astfel: şi scopul pentru ceva mai aproape de acest lucru: Punctul meu de a fi ca tine ar trebui să descrie elementele cât mai mult posibil din cadrul markup. În mod similar, dar poate puţin off-topic, dvs. ar trebui să fie de markup este cazul: evita folosirea tabelelor pentru layout, de exemplu. Tabele pur şi simplu trebuie să conţină date tabulare. Dacă folosiţi un editor, mai degrabă decât de mână de codificare dvs. HTML, apoi a beneficia de cât mai multe opţiuni de software-ul va ofera pentru a descrie complet de proprietăţi a fiecărui element de pe pagină. În plus, vă meta tag-uri (descriere, cuvinte cheie) ar trebui să fie relevante, nu trebuie să inducă în eroare şi, în mod ideal, acestea vor cuprinde o parte din cuvintele vizibil pe site-ul dvs. de vizitatori. Riscul cu angajarea unor consultanti SEO (dar nu toate) este în esenţă, că vor încerca să "truc" de motoare de căutare în oferindu-vă o cota mai mare. Problema cu acest lucru este că, în timp ce s-ar putea lucra temporar, motorul de căutare Google ca operatorii sunt intelept la aceste practici si sunt de repede pentru a le modifica indexarea proceduri. Din moment ce Google sunt destul de mult de facto motor de căutare aceste zile (imi pare rau de Yahoo!) Să aruncaţi o privire la www.google.com/webmasters/tools/ care vă poate furniza sfaturi practice, pentru a îmbunătăţi site-ul dvs., motorul de căutare Google vizibilitate. Pun pariu ca este cineva care răspunsuri de-a lungul liniilor, "da, SEO consultanti sunt mari, verifica acest unul ... "Sunt doar touting pentru afaceri. De fapt, cere-i modul în care acestea sunt de gând să o fac şi nu vor fi viitoarea cu răspunsuri. |
|
| |||
| |||
| Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre ranking înalt în motoare de căutare de care aveţi nevoie pentru a SEO site-ul dumneavoastră. http://www.google.com/search?q=SEO&i...ient=firefox-a Aveţi posibilitatea de a afla mult mai mult acolo. Alăturaţi-vă în! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI, linkul de mai sus este de trimitere de spam ascuns sub TinyURL.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| SEO este mple concept, dar greu de pus în aplicare. Dacă vi se concentra asupra îmbunătăţirii SERP, atunci ceea ce trebuie să faceţi este să utilizeze o mare densitate de cuvinte cheie cu privire la conţinutul dvs., şi de a creşte cantitatea de conţinut cu densitate mare de cuvinte cheie. În afară de aceasta, dofollow blog (aceeaşi nişă) comentarea va ajuta un pic de asemenea, |
|
| |||
| |||
| Dacă site-ul dvs. este pe cale să câştigaţi bani on-line, vă puteţi salva o mulţime de probleme de care până acum - este un foarte competitive nişă (Google returnează 44 de milioane de astfel de locuri!!!), Cu experţi de la SEO împingându propriile site-uri înalt. Dacă nu sunteţi un expert de la SEO, nu va mai bate astia - pe care le-au bugete mari, finantat de succesele lor mai devreme, pe care le pot re-investi în SEO pentru a le menţine în cazul în care acestea sunt în serps. Îmi pare rău de a fi atât de brutal, dar, dacă doriţi, pentru a face bani on-line, trebuie sa stiti de fapte, şi cereţi ajutor spune, nu ştii de bază încă. Articolul One - nu merg pentru o supra-aglomerat de nişă, nu cu bani în spate şi să încerce să ia de pe mare baieti! Ai putea la fel de bine să încercaţi să-ţi propriul cazinou anunţ mare în site-ul Google, sau propria afacere cumpere CD / DVD / produse electrice / SEO site-ul ridicat la Google! Fac SEO, şi nu ar lua de pe un client, în oricare dintre cele de mai sus subiect domenii, după cum nu există nici un fel am putea face un client al site-ului în competiţie cu cei care au mii de a cheltui pe SEO. Am rezultate bune în cazul în care există doar una sau două milioane de pagini pentru a bătut, dar a lua pe 44 de milioane de pagini - Nu se poate. |
|
| |||
| |||
| Să urmaţi SEO pas de a promova site-ul dumneavoastră. tu ar trebui să urmeze cât şi la pagina de pe pagina de tehnici de optimizare. |
|
| |||
| |||
| Trimiteţi site-ul dvs. la început cu motoarele de căutare, pe care îl înaintează autorităţii mare directoare, forumuri pot ajuta, de asemenea, vă promova site-ul dvs., puneţi un comentariu de pe alte site-uri web sau blog-uri, să participe la social networking şi marcaj site-uri. |
|
| |||
| |||
| Citat:
un timp de postere, de asemenea .. cu excepţia de carbon. Şi acum mă.Practic Aş spune doar asiguraţi-vă că aţi descrie bine şi să-l uite prezentabil, folosind o varietate de metode diferite. Uneori, motoarele de căutare au submittal cutii pentru tine să-şi prezinte site-ul dvs. şi pentru a le descrie este un pic mai mult pe deplin.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
![]() |
|
| Marcaje |