мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Сеарцх Енгине Оптимизација (СЕО)?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Мар 2008, 20:31
Нови члан групе

Десном сам направио своје уеб место и сада је потребно да бисте добили то високо категорисан на Гоогле и сл
Да ли је о зарађивати новац онлине, и како можете добити податке за фрее.

Али ја немам појма шта да радимо, ИВ покушао траже информације, али то је само компаније покушавају да ме плаћају за њих то учинити. Ја не желим да плате као што сам ја лицемјерје приуштити и са неким знањем сам могао учинити ја Аныуаы.

Тако је било који помоћ би било поштовати

Хвала.
Old 20. новембар 2008, 22:00
Нови члан групе

СЕО је стекла углед као мало црно уметности, нешто што је само неколико избор можете учинити, а то је мит овјековјечен бы такозвани СЕО стручњака.

Ако сте сигурни у ХТМЛ-у, или чак ако имате пристојан уеб ауторски пакет, ја бих то сугеришу сами.

Многе мале прилагођавања може направити велика разлика. Претраживача попут Гоогле основи желите генерисати тачан и висок квалитет огласи: па основни правилу је за израду богатог садржаја страница које су доступне, као што је више могуће како би што више људи што је више могуће.

Ако сте ХТМЛ памет, избегавајте означних овако:

Циљ и нешто мало ближе ово:

Мој поинт се у томе да се треба у потпуности описати елементе као што је више могуће унутар вашег означних. Слично томе, али можда мало офф-топиц, твој би требао бити одговарајући означних: избегавајте коришћење табеле за лаыоут, на пример. Табеле би требало да садржи само табуларна података.

Уколико користите едитор него ручно кодирање ХТМЛ, а затим искористити што више могућности софтвер нуди вам да у потпуности описују својства сваког елемента на страници.

Надаље, Ваш Мета тагови (опис, кључне речи) треба да буду релевантни, не би требало доводити у заблуду, и идеално ће да садржи неке од речи скрипта посетиоцима Ваших страница.

Ризика са неким запошљавају СЕО консултаната (али не и све) је да ће у основи покушати 'трик' претраживача у дајући вам већи унос. Проблем са овим је да, иако се може радити привремено, претраживача попут Гоогле оператори су мудри у овим працтисес и брзе индексирање да промијене своје поступке.

Будући да Гоогле јесу згодан велик део је де фацто претраживача ових дана (извињавамо Ыахоо!) Погледајте ууу.гоогле.цом/уебмастерс/тоолс/ који Вам може дати практичне савете за побољшање ваше уеб претраживача видљивост.

Мој Кладим се да је свако ко одговоре дуж линије, 'Ыеах, СЕО консултанти су велики, цхецк тхис оне оут ... 'Само су тоутинг за пословање. Чињеница је, питајте их како иду то учинити и они неће бити у наредном са одговорима.
Old 20. новембар 2008, 23:31
Нови члан групе

Ако желите сазнати више о рангирању високо у претраживачима него морате СЕО Вашу уеб локацију.

хттп://ууу.гоогле.цом/сеарцх?к=СЕО&и...иент=фирефокс-а
Можете научити много више тамо.
Придружи се у!
Old 21. Мар 2008, 00:17
Донаторска Група

За Вашу информацију, горе наведени линк је препорука спам скривена под ТиныУРЛ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 21. Мар 2008, 00:31
Нови члан групе

СЕО мпле концепт, али је тешко спровести.
Ако се фокусирате на побољшање СЕРП, онда шта треба да урадите је коришћење високе густоће кључну реч на свој садржај, те повећање количине садржаја уз високу густину кључних речи.
Осим тога, блог дофоллоу (исто ниша) примедба мало помоћи ће такође
Old 24. Мар 2008, 04:11
Мембер Гроуп

Ако се ваш сите је о вршењу новац на линији, ви сте сами могу много потешкоћа дајући до сада - то је врло конкурентним ниша (гоогле врати 44 милиона таквих места!), Са стручњацима на гурање СЕО сопствене веб странице високо. Ако нисте експерт на СЕО, нећете тући ови момци - имају велике буџете, финансира њихов ранији успеси, којима могу поново уложити у СЕО држати их тамо где су у серпс.

Жао нам је да се тако бруталне, али ако желите да зарадите новац на линији, ви сте знали да је чињеница, и молба за помоћ, каже да не зна основе ыет. Једно правило - не иди за над-стешњен ниша без новаца иза вас и покушати одвести на велики дечаци! Можда и покушати добити сопствени оглас цасино сите висок у гоогле, или сопствене јефтино купити ЦД / ДВД / електро робе / СЕО сите висок у Гоогле-у!

СЕО ја чиним, и не би се на клијенту у било које од горе наведених тематских подручја, као што се ни на који начин не бих могла направити цлиент'с сите такмичити са онима који су се хиљадама потрошите на СЕО. Имам добре резултате када постоји само један или два милиона страница зарадити, али узимајући у 44 милиона страница - нема шансе.
Old 3. Нов 2008, 23:34
Мембер Гроуп

Да ли пратите СЕО корак промовисати своју уеб локацију. требали пратити и на страници и офф паге оптимизације техникама.
Old 2. Апр 2009, 10:26
Нови члан групе

Пошаљите ваше странице на врх претраживача, пошаљите га на високе орган који води, форумима може вам помоћи промовисати Ваше веб локације, место коментар на друге уеб странице или блогове, да учествује на социјалне умрежавање и ознаке интерфејса.
Old 21. март 2009, 13:32
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Раыгун View Post
Мој Кладим се да је свако ко одговоре дуж линије, 'Ыеах, СЕО консултанти су велики, цхецк тхис оне оут ... 'Само су тоутинг за пословање. Чињеница је, питајте их како иду то учинити и они неће бити у наредном са одговорима.
Уоу, много тога се догодило једно време плакати, али .. осим угљеника. А сада ме.

Углавном бих само рећи, пазите да га добро описати и чине га гледати ефектан, користећи различите методе. Понекад претраживачима су субмиттал кутије за Вас да пошаљете свој сајт како би их и опишите га мало у потпуности.

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц