פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

SEO מיקור חוץ

Reply

שרשרת כלים
Old 30 ספטמבר 2008, 05:56
קבוצת מגורש

Default SEO מיקור חוץ

הודו הפכה את העולם של מיקור חוץ לרכזת. הודו מציעה הרבה יתרונות תחרותיים על חלק agility טכנולוגי, איכות, גמישות, בקרת עלויות ועל זמן האספקה. הודו היא מדינה עשירה כישרון וכיום היא מייצאת תוכנות / שירותים ליותר מ 95 מדינות ברחבי העולם. הודו היא המקום הטוב ביותר להציע עבודות גם אתה יכול הועיל של ביותר של גזע שירותים בעלות אפקטיבית המחיר.

מה אתה חושב יהיה להמשיך בתפקיד זה הודו או מדינות כמו סין, יפן היה לתפוס את הכתר?
Old 30 ספטמבר 2008, 08:38
קבוצת תורמים

Default SEO מיקור חוץ

אישור זה מה שאני חושב על זה בפורום: זוהי מדינה משל עצמו בו כל אדם לכבד את החוקים ולעזור אחד לשני. אני חושב dont אומר כי המדינה היא אחד את השני טוב יותר מאשר הוא מתאים לדיון זה המקום. אם אתה רוצה לכתוב דברים אודות ארץ אחת להיות טוב יותר מזה של שאר ללכת לאומנית הפורום.

אני מקווה שאתה מבין

המערכת שלי: Deathstar 1,0 / מושאל MacBook

מעבד (ים):
Core 2 Quad / dual-core
לוח האם:
דבר חדש HP / Macbook דבר
זיכרון RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
כרטיס מסך (S):
nvidia GeForce 8600GT
כרטיס קול:
Intel (R) משולבת
Hard Drive (s):
1tb SATA / מק 120gb
כונן אופטי (S):
Hitachi Blu-ray / משולב
Case / PSU:
המניה של HP / מק מניות
Cooling:
הרדיאטור הרגיל שלך ואת אוהד / אותו
רשת / אינטרנט:
Intel (R) Integrated / מק התעופה
צג (S):
HP w2408 / Macbook דבר
מערכת הפעלה (S):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.