![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| India a devenit din lume outsourcing hub. India oferă multe avantaje competitive pe o parte din agilitatea tehnologice, de calitate, flexibilitate, controlul costurilor şi pe timp de livrare. India este un talent ţară bogată şi în prezent, acesta exporturile software / servicii pentru mai mult de 95 de ţări din întreaga lume. India este cel mai bun loc pentru a externaliza ca să puteţi să se folosească de cel mai bun-de-rasa de servicii la un pret de cost-eficiente. Care credeţi că va continua această poziţie India sau ţări precum China, Japonia ar apuca sa coroana??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK aceasta este ceea ce cred eu de acest forum: Este o ţară de propriul său în cazul în care oamenii să respecte legile şi de a ajuta unul pe altul. I dont cred că a spune că o ţară este mai bună decât celelalte este potrivit pentru acest loc de discutii. Dacă doriţi să posta lucruri despre o ţară fiind mai bună decât restul merg la un naţionalist forum. Sperăm că aţi înţeles