mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

SEO Outsourcing

Reply

Thread Tools
Old 30 Sep 2008, 05:56
Banned Group

Default SEO Outsourcing

India a devenit din lume outsourcing hub. India oferă multe avantaje competitive pe o parte din agilitatea tehnologice, de calitate, flexibilitate, controlul costurilor şi pe timp de livrare. India este un talent ţară bogată şi în prezent, acesta exporturile software / servicii pentru mai mult de 95 de ţări din întreaga lume. India este cel mai bun loc pentru a externaliza ca să puteţi să se folosească de cel mai bun-de-rasa de servicii la un pret de cost-eficiente.

Care credeţi că va continua această poziţie India sau ţări precum China, Japonia ar apuca sa coroana???
Old 30 Sep 2008, 08:38
Grupul de donator

Default SEO Outsourcing

OK aceasta este ceea ce cred eu de acest forum: Este o ţară de propriul său în cazul în care oamenii să respecte legile şi de a ajuta unul pe altul. I dont cred că a spune că o ţară este mai bună decât celelalte este potrivit pentru acest loc de discutii. Dacă doriţi să posta lucruri despre o ţară fiind mai bună decât restul merg la un naţionalist forum.

Sperăm că aţi înţeles

Sistemul meu: Deathstar 1.0 / Loaned MacBook

Procesor (e):
Core 2 Quad / Dual-Core
Plăci de bază:
Noua HP lucru / MacBook lucru
Memorie RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8600GT
Placă de sunet:
Intel (r) integrat
Hard Drive (e):
1tb SATA / Mac 120GB
Optical Drive (e):
Hitachi Blu-ray / integrat
Cauza / PSU:
HP stoc / Mac stoc
Răcire:
Parerea standard radiator şi ventilator / Acelaşi
Network / Internet:
Intel (r) integrat / Mac Aeroport
Monitor (e):
HP w2408 / MacBook lucru
Sistem de operare (e):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.