мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

СЕО Оутсоурцинг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. сеп 2008, 05:56
Аустин Гроуп

Default СЕО Оутсоурцинг

Индија је постала светски оутсоурцинг вори. Индија нуди бројне конкурентне предности на део технолошког агилност, квалитет, флексибилност, контрола трошкова и времена испоруке. Индија је таленат богате земље и тренутно је извоз софтвера / услуга на више од 95 земаља широм света. Индија је најбоље место за то оутсоурце како можете искористити најбоље-од-пасмини услуга на економичан цену.

Шта мислите, какав ће Хрватска наставити овај положај или земљама као што су Кина, Јапан ће уграбити круну његових?
Old 30. сеп 2008, 08:38
Донаторска Група

Default СЕО Оутсоурцинг

У реду је то оно што мислим о овом форуму: То је земља где се људи сопствену поштовати законе и помажу једни другима. ЈА донт мислити рекавши да једна земља је бољи од других је прикладно место за ову расправу. Уколико желите да поставља ствари о једној земљи бити боље него остатак иде на националистичке форум.

Надам се да разумете

Мы Сыстем: Деатхстар 1.0 / Лоанед Мацбоок

Процесор (и):
Цоре 2 Куад / Дуал-Цоре
Матичне плоче:
Нови ХП ствар / Мацбоок ствар
РАМ меморија:
4ГБ ДДР2 / 1ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Интел (Р) интегрисани
Тврди диск (и):
1тб САТА / Мац 120гб
Оптички погон (е):
Хитацхи Блу-раы / Интегрисана
Цасе / псу:
ХП дионица / Мац Стоцк
Хлађење:
Ваш стандардни радијатор и вентилатор / Исто
Нетуорк / Интернет:
Интел (Р) Интегрисани / Мац Аирпорт
Монитор (е):
ХП у2408 / Мацбоок ствар
Оперативни систем (е):
Видик сп1 / Мац ОС Кс леопард (10,5)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц