менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

SEO Аутсорсинг

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 вересня 2008, 05:56
Забороненої угруповання

Default SEO Аутсорсинг

Індія стала центром аутсорсингу в світі. Індія пропонує багато конкурентних переваг на частини технологічної гнучкості, якості, гнучкості, контролю витрат та термінів доставки. Індія країна багата талантами, і зараз експорт програмного забезпечення / послуги в більш ніж 95 країнах по всьому світу. Індія є найкращим місцем для аутсорсингу як ви можете скористатися кращим у своєму класі послуги на економічно ефективну ціну.

Як ви думаєте, що Росія продовжить цю позицію або країнах, як Китай, Японія хотіла урвати свою корону??
Old 30 вересня 2008, 08:38
Донор групи

Default SEO Аутсорсинг

OK Ось що я думаю про це форумі: У країні своєї власної, де люди поважають закони і допомагати один одному. I Dont думаю, що одна країна краще за інших підходить для обговорення цього місця. Якщо Ви хочете опублікувати Stuff про одну країну краще, ніж інші їдуть на націоналістичний форум.

Сподіваюся, ви розумієте

Моя система: Deathstar 1,0 / наданих у тимчасове MacBook

Процесор (и):
Core 2 Quad / Dual-Core
Материнська плата:
Новий HP Thing / Macbook річ
ОЗУ:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8600GT
Звукова карта:
Intel (R), інтегрована
Жорсткий диск (и):
1TB SATA / Mac 120GB
Оптичний привід (и):
Hitachi Blu-Ray / Комплексне
Діло / PSU:
HP фонду / Mac фонду
Охолодження:
Ваш стандартний радіатор і вентилятор / Same
Мережі / Інтернет:
Intel (R) Комплексна / Mac AirPort
Монітор (и):
HP w2408 / Macbook річ
Операційна система (и):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.