![]() |
|
| |||
| |||
| Използване на някои от свободните средства на разположение на интернет Имам тествани някои от страниците си и те ще получат много добри оценки по отношение на SEO неща, но нов уебсайт за място в близост до мен се появи на страница 4 от търсене за същите търсене като моята уеб страница, като има предвид, че моята уебстраница doesn't появи на всички за първите 30 страници ....... аз имам тестват новата местна сайт в свободната SEO инструменти и тя получава нисък резултат, така че въпроса ми е ... .... Как един нов уебсайт получите по-високо от търсенето на клиентите, когато aparently има нисък рейтинг на SEO, но по-възрастните си уебстраница с привидно много висок рейтинг, SEO doesn't дори се появи в първите 30 страници от една и съща за търсене, както и на уеб страницата ми заглавието / име е включени в търсенето фраза, но този нов уеб сайтове заглавие / име isn't ........... много объркана съм. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO рейтинг инструменти означава нищо, не разчита на тях.
Страници ранга на възраст, съдържание и препратки. Както казах преди, ако вашия сайт е по-малко от 1 година стар тя ще изпълни странно в serps. Build препратки с вашите ключови думи в котви, вашата ключова дума в страницата си, заглавията и на страницата, изплакнете, повторете, чакай, а след това се повтаря повече, след това чакаме дълго, то ще дойде. Накрая. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Разбирам и взимат под внимание на всичко, което казват Дейв, но част I DONT разбере как това е съвсем нов уебсайт, без заглавие значимост стане направо в много много страници, преди да ме ......., че наистина ме нокаутира назад |
|
| |||
| |||
| Направих търсене на ключовите думи, които ме прати, резултатите изглежда нормално. За пример ви кажа това търсене връща irrelevent резултатите. "западно от страна * * хотели" Аз се връщам страници, най-вече над 6 години на възраст, с много препратки и ключовите думи в заглавието и на страницата. Е, как искаш да очакваме след няколко месеца стария сайт с няколко препратки да се конкурират? |
|
| |||
| |||
| А и както казах преди около препратки, вашият сайт е 2. Вашият конкуренцията 1000's, имам ли предлагат същите съвети път отново и отново. Препратки със съответните ключови думи котва текст, са това, което ви трябва. Вие ще получите никъде без тях. |
|
| |||
| |||
| Съществуват няколко фактора могат да повлияят SERP позицията на чисто нов уеб сайт ... Една от тях е име на домейн. Възможно е това име на домейн е бил преди това спадна ... така че това е ново за вас, но това не е нов за търсачката. Аз не съм сигурен ... Каква е продължителността е ново за вас?
__________________ Jinnat Ul Хасан SEO блог - Как да достигне # 1 в Google Любовта Gadgets! Проверете Последни Gadgets Свободно уебсайтове SEO Преглед |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моля Нуждаете се от помощ при намиране някои добри неща за Този CPU | Паника | Процесори, дънни платки & RAM | 12 | 28-ми август 2009 14:39 |
| Памет и неща. | Krlll | CJ Used Пазар | 18 | 18 Jan 2008 15:55 |
| Как да инсталирате неща | Черна магия | Общи Софтуер Чат | 2 | 28 Дек 2007 11:48 |
| Имате нужда от помощ! Какво означава това - IP неща | работа в екип | Общи Софтуер Чат | 1 | 19 Окт 2007 09:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |