по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

SEO неща

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти септември 2008, 02:06
Номер на групата

Default SEO неща

Използване на някои от свободните средства на разположение на интернет Имам тествани някои от страниците си и те ще получат много добри оценки по отношение на SEO неща, но нов уебсайт за място в близост до мен се появи на страница 4 от търсене за същите търсене като моята уеб страница, като има предвид, че моята уебстраница doesn't появи на всички за първите 30 страници ....... аз имам тестват новата местна сайт в свободната SEO инструменти и тя получава нисък резултат, така че въпроса ми е ... ....

Как един нов уебсайт получите по-високо от търсенето на клиентите, когато aparently има нисък рейтинг на SEO, но по-възрастните си уебстраница с привидно много висок рейтинг, SEO doesn't дори се появи в първите 30 страници от една и съща за търсене, както и на уеб страницата ми заглавието / име е включени в търсенето фраза, но този нов уеб сайтове заглавие / име isn't ........... много объркана съм.
Old 24-ти септември 2008, 02:10
Администратор Група

Default SEO неща

SEO рейтинг инструменти означава нищо, не разчита на тях.

Страници ранга на възраст, съдържание и препратки.

Както казах преди, ако вашия сайт е по-малко от 1 година стар тя ще изпълни странно в serps.

Build препратки с вашите ключови думи в котви, вашата ключова дума в страницата си, заглавията и на страницата, изплакнете, повторете, чакай, а след това се повтаря повече, след това чакаме дълго, то ще дойде. Накрая.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24-ти септември 2008, 02:18
Номер на групата

Default SEO неща

Разбирам и взимат под внимание на всичко, което казват Дейв, но част I DONT разбере как това е съвсем нов уебсайт, без заглавие значимост стане направо в много много страници, преди да ме ......., че наистина ме нокаутира назад
Old 24-ти септември 2008, 02:31
Администратор Група

Default SEO неща

Направих търсене на ключовите думи, които ме прати, резултатите изглежда нормално.

За пример ви кажа това търсене връща irrelevent резултатите.

"западно от страна * * хотели"

Аз се връщам страници, най-вече над 6 години на възраст, с много препратки и ключовите думи в заглавието и на страницата.

Е, как искаш да очакваме след няколко месеца стария сайт с няколко препратки да се конкурират?
Old 24-ти септември 2008, 02:35
Администратор Група

Default SEO неща

А и както казах преди около препратки, вашият сайт е 2.

Вашият конкуренцията 1000's, имам ли предлагат същите съвети път отново и отново.

Препратки със съответните ключови думи котва текст, са това, което ви трябва.

Вие ще получите никъде без тях.
Old 4 октомври 2008, 16:33
Номер на групата

Default SEO неща

Съществуват няколко фактора могат да повлияят SERP позицията на чисто нов уеб сайт ... Една от тях е име на домейн. Възможно е това име на домейн е бил преди това спадна ... така че това е ново за вас, но това не е нов за търсачката.

Аз не съм сигурен ... Каква е продължителността е ново за вас?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Моля Нуждаете се от помощ при намиране някои добри неща за Този CPU Паника Процесори, дънни платки & RAM 12 28-ми август 2009 14:39
Памет и неща. Krlll CJ Used Пазар 18 18 Jan 2008 15:55
Как да инсталирате неща Черна магия Общи Софтуер Чат 2 28 Дек 2007 11:48
Имате нужда от помощ! Какво означава това - IP неща работа в екип Общи Софтуер Чат 1 19 Окт 2007 09:09
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc