![]() |
|
| |||
| |||
| Použití některé z volných nástroje dostupné na internetu byly testovány i některé z mých stránek a získat velmi dobré hodnocení, pokud jde o seo věc, ale nové webové stránky na místě, v blízkosti se mi zobrazuje na straně 4 a hledat stejné vyhledávání jako moje webové stránky že moje webpage doesnt show se na vše pro prvních 30 stránkách ....... jsem zkouší této nové místní webové stránky ve volné seo nástroje a dostává nízkou výsledek, takže moje otázka zní ... .... Jak mohou nové webové stránky, dostane vyšší rating hledat, když aparently má nízký seo skóre, ale můj starší webpage se zdánlivě velmi vysoká seo skóre doesnt dokonce objevují v prvních 30 stran ze stejného hledání a také moje webpage název / jméno je zahrnuty do hledání fráze, ale tento nový název stránky / název isnt ........... jsem velmi zmatená. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO nástroje skóre neznamenají nic, nejsou na ně spolehnout.
Stránky řadí na věku, obsah a zpětné odkazy. Jak už jsem uvedl dříve, pokud váš web je mladší než 1 rok, které budou prováděny, zvláštně v serps. Budujte zpětné se vaše klíčová slova v kotvy, mají vaše klíčová slova na vaší stránce, tituly a na stránce, opláchněte, opakujte, počkejte, opakujte více, pak čekat déle, to přijde. Popř. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Chápu, a brát na vědomí vše, co říká Dave, ale část i dont pochopit, jak je toto zbrusu nové webové stránky s názvem relevance dostane rovnou v mnoha mnoha stránkách, že přede mnou ....... opravdu klepe mi zpátky |
|
| |||
| |||
| Udělal jsem vyhledávání na klíčová slova, která jste mi poslal, jehož výsledky se zdají být normální. Například řeknete toto vyhledávání vrací irrelevent výsledky. "západě země * * hotely" Já se vrátím stránkách většinou nad 6 let, s mnoha zpětné odkazy a klíčová slova v názvu a na straně. Tak jak jste čekali několik měsíců staré stránky s několika zpětných soutěžit? |
|
| |||
| |||
| Aha, a jak jsem řekl předtím, než o zpětné odkazy, vaše stránky 2. Vaše konkurence je 1000 to jsem vám nabídnuta stejná rad znovu a znovu. Zpětné příslušné slovo kotvu text jsou tím, co budete potřebovat. Získáte nikde bez nich. |
|
| |||
| |||
| Existuje několik faktorů může mít vliv na SERP pozici zbrusu nové webové stránky ... Jedním z nich je název domény. Možné, že doménové jméno bylo předtím spadl ... takže i když je to pro vás nové, ale nejsou nové pro vyhledávače. Nejsem si jistý ... Jaká je doba trvání je nové pro vás?
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Jak jsem dosah # 1 v Google Love Gadgets! Podívejte se na nejnovější Gadgets Bezplatná aktualizace webových stránek SEO |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Prosím Potřebujete pomoc při hledání Některé Good Stuff na to CPU | Tizzy | Procesory, základní desky & RAM | 12 | 28.srpna 2009 14:39 |
| Paměti a tak. | Krlll | CJ Used Marketplace | 18 | 18. leden 2008 15:55 |
| Jak nainstalovat díky | Black Magic | Obecné Software Chat | 2 | 28. prosince 2007 11:48 |
| Need Help! Co to znamená - Ip Stuff | týmová práce | Obecné Software Chat | 1 | 19. říjen 2007 09:09 |
| Thread Nástroje | |
| |