μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Seo stuff

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24ης Σεπτεμβρίου 2008, 02:06
Ομάδα Δωρητών

Χρησιμοποιώντας κάποια από τα εργαλεία που διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο έχω δοκιμαστεί ορισμένες από τις σελίδες μου και ότι οι καταναλωτές θα έχουν πολύ καλή βαθμολογία, όσον αφορά SEO πράγματα, αλλά έναν νέο δικτυακό τόπο για μια θέση κοντά σε μένα εμφανίζεται στη σελίδα 4 της έρευνας για την ίδια αναζήτηση όπως μου την ιστοσελίδα μου ιστοσελίδα, ενώ doesn't εμφανίζεται σε όλα για τις πρώτες 30 σελίδες ....... i έχουν δοκιμαστεί αυτή η νέα τοπική ιστοσελίδα στην ελεύθερη SEO εργαλεία και ότι γίνεται ένα χαμηλό αποτέλεσμα, οπότε η ερώτησή μου είναι ... ....

Πώς μπορεί να αποκτήσετε έναν νέο δικτυακό τόπο αναζήτησης υψηλότερη βαθμολογία, όταν aparently έχει χαμηλό SEO φιλοξενούμενων μεγάλα ιστοσελίδα μου, αλλά με μια εκ πρώτης όψεως πολύ υψηλό SEO φιλοξενούμενων doesn't ακόμη εμφανιστεί στις πρώτες 30 σελίδες της ίδιας έρευνας, αλλά και την ιστοσελίδα μου τίτλος / όνομα είναι που περιλαμβάνονται στην έρευνα, αλλά αυτή τη νέα φράση ιστοσελίδες τίτλο / όνομα isn't ........... είμαι πολύ συγκεχυμένη.
Old 24ης Σεπτεμβρίου 2008, 02:10
Διαχειριστής Ομάδα

SEO εργαλεία φιλοξενούμενων δεν σημαίνουν τίποτα, δεν βασίζονται σε αυτές.

Σελίδες κατάταξη σχετικά με την ηλικία, το περιεχόμενο και επιστροφής.

Όπως είπα και πριν από την ιστοσελίδα σας, εάν είναι μικρότερη του 1 έτους θα ασκήσει παράδοξα στην serps.

Κατασκευάστηκε επιστροφής με τις λέξεις-κλειδιά στο άγκυρες, έχει η λέξη-κλειδί σε τίτλους των σελίδων σας και στη σελίδα, ξεπλύνετε, επαναλαμβάνω, περίμενε, στη συνέχεια, επαναλάβετε τα περισσότερα, τότε περιμένετε περισσότερο, θα έρθει. Τελικά.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24ης Σεπτεμβρίου 2008, 02:18
Ομάδα Δωρητών

Κατανοώ και να λάβει υπόψη του όλα όσα λέτε, αλλά ο Dave μέρος i dont καταλαβαίνω είναι πώς αυτό το ολοκαίνουργιο δικτυακό τόπο με ενδιαφέρον τίτλος δεν παίρνει κατευθείαν σε πολλές πολλές σελίδες πριν από εμένα ....... που πραγματικά χτυπήματα με πίσω
Old 24ης Σεπτεμβρίου 2008, 02:31
Διαχειριστής Ομάδα

Έκανα μια αναζήτηση για τις λέξεις-κλειδιά που μου έστειλε, τα αποτελέσματα φαίνονται κανονικά.

Για παράδειγμα σας πω αυτή την αναζήτηση επιστρέφει αποτελέσματα irrelevent.

"δυτικά της χώρας * * ξενοδοχεία"

Να πάρω πίσω σελίδες κυρίως άνω των 6 ετών, με πολλές επιστροφής και τις λέξεις-κλειδιά στον τίτλο και στη σελίδα.

Έτσι, πώς λίγες μήνες παλιό site με λίγα επιστροφής να ανταγωνιστεί;
Old 24ης Σεπτεμβρίου 2008, 02:35
Διαχειριστής Ομάδα

Ω και, όπως είπα και πριν από περίπου επιστροφής, το site σας έχει 2.

Ο ανταγωνισμός έχει το 1000, έχω την ίδια σας προσφέρει συμβουλές σε βάθος χρόνου.

Επιστροφής με σχετική λέξη-κλειδί άγκυρα κείμενο είναι ό, τι χρειάζεστε.

Θα βγει τίποτα χωρίς αυτούς.
Old 4η Οκτώβριος 2008, 16:33
Ομάδα Δωρητών

Λίγες είναι οι παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσει SERP θέση του ένα ολοκαίνουργιο δικτυακό τόπο ... ένα από αυτά είναι το όνομα τομέα. Πιθανές ότι το όνομα τομέα στο παρελθόν ήταν έπεσε ... ναι αν είναι νέα για σας, αλλά δεν είναι νέο για την μηχανή αναζήτησης.

Δεν είμαι σίγουρος ... ποια είναι η διάρκεια είναι νέο για σας;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.