![]() |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώντας κάποια από τα εργαλεία που διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο έχω δοκιμαστεί ορισμένες από τις σελίδες μου και ότι οι καταναλωτές θα έχουν πολύ καλή βαθμολογία, όσον αφορά SEO πράγματα, αλλά έναν νέο δικτυακό τόπο για μια θέση κοντά σε μένα εμφανίζεται στη σελίδα 4 της έρευνας για την ίδια αναζήτηση όπως μου την ιστοσελίδα μου ιστοσελίδα, ενώ doesn't εμφανίζεται σε όλα για τις πρώτες 30 σελίδες ....... i έχουν δοκιμαστεί αυτή η νέα τοπική ιστοσελίδα στην ελεύθερη SEO εργαλεία και ότι γίνεται ένα χαμηλό αποτέλεσμα, οπότε η ερώτησή μου είναι ... .... Πώς μπορεί να αποκτήσετε έναν νέο δικτυακό τόπο αναζήτησης υψηλότερη βαθμολογία, όταν aparently έχει χαμηλό SEO φιλοξενούμενων μεγάλα ιστοσελίδα μου, αλλά με μια εκ πρώτης όψεως πολύ υψηλό SEO φιλοξενούμενων doesn't ακόμη εμφανιστεί στις πρώτες 30 σελίδες της ίδιας έρευνας, αλλά και την ιστοσελίδα μου τίτλος / όνομα είναι που περιλαμβάνονται στην έρευνα, αλλά αυτή τη νέα φράση ιστοσελίδες τίτλο / όνομα isn't ........... είμαι πολύ συγκεχυμένη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO εργαλεία φιλοξενούμενων δεν σημαίνουν τίποτα, δεν βασίζονται σε αυτές.
Σελίδες κατάταξη σχετικά με την ηλικία, το περιεχόμενο και επιστροφής. Όπως είπα και πριν από την ιστοσελίδα σας, εάν είναι μικρότερη του 1 έτους θα ασκήσει παράδοξα στην serps. Κατασκευάστηκε επιστροφής με τις λέξεις-κλειδιά στο άγκυρες, έχει η λέξη-κλειδί σε τίτλους των σελίδων σας και στη σελίδα, ξεπλύνετε, επαναλαμβάνω, περίμενε, στη συνέχεια, επαναλάβετε τα περισσότερα, τότε περιμένετε περισσότερο, θα έρθει. Τελικά. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Κατανοώ και να λάβει υπόψη του όλα όσα λέτε, αλλά ο Dave μέρος i dont καταλαβαίνω είναι πώς αυτό το ολοκαίνουργιο δικτυακό τόπο με ενδιαφέρον τίτλος δεν παίρνει κατευθείαν σε πολλές πολλές σελίδες πριν από εμένα ....... που πραγματικά χτυπήματα με πίσω |
|
| |||
| |||
| Έκανα μια αναζήτηση για τις λέξεις-κλειδιά που μου έστειλε, τα αποτελέσματα φαίνονται κανονικά. Για παράδειγμα σας πω αυτή την αναζήτηση επιστρέφει αποτελέσματα irrelevent. "δυτικά της χώρας * * ξενοδοχεία" Να πάρω πίσω σελίδες κυρίως άνω των 6 ετών, με πολλές επιστροφής και τις λέξεις-κλειδιά στον τίτλο και στη σελίδα. Έτσι, πώς λίγες μήνες παλιό site με λίγα επιστροφής να ανταγωνιστεί; |
|
| |||
| |||
| Ω και, όπως είπα και πριν από περίπου επιστροφής, το site σας έχει 2. Ο ανταγωνισμός έχει το 1000, έχω την ίδια σας προσφέρει συμβουλές σε βάθος χρόνου. Επιστροφής με σχετική λέξη-κλειδί άγκυρα κείμενο είναι ό, τι χρειάζεστε. Θα βγει τίποτα χωρίς αυτούς. |
|
| |||
| |||
| Λίγες είναι οι παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσει SERP θέση του ένα ολοκαίνουργιο δικτυακό τόπο ... ένα από αυτά είναι το όνομα τομέα. Πιθανές ότι το όνομα τομέα στο παρελθόν ήταν έπεσε ... ναι αν είναι νέα για σας, αλλά δεν είναι νέο για την μηχανή αναζήτησης. Δεν είμαι σίγουρος ... ποια είναι η διάρκεια είναι νέο για σας;
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Πώς θα φτάσετε στο Google # 1 Love Gadgets! Ελέγξτε την πιο πρόσφατη Gadgets Free Website SEO αναθεώρηση |