![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koristeći neki od alata za besplatno dostupni na internetu sam ispitao neke moje stranice i oni dobiti jako dobar rejting u odnosu SEO stvari, ali je nove web stranice za mjesto blizu mene pojavi na stranici 4 od pretragu za isto traži kao moje web stranice moje web stranice, dok se pojaviti na svim za prvih 30 stranica ....... imam testirani ovim novim lokalnim website in the free SEO alati i ona dobiva nisku rezultat, tako da moje pitanje je ... .... Kako mogu dobiti novu web stranicu veći kada se traži ocjena aparently ima nisku SEO Score ali moj stariji web stranice s naizgled vrlo visoka SEO Score se čak pojavljuju u prvih 30 stranica na kojima je isto traži i moje web stranice naslov / ime je uključene u pretraživanje fraza, ali ove nove web stranice naslov / ime nije ........... ja sam jako zbunjena. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO Score alati znači ništa, nemojte se oslanjati na njih.
Pages rang na dob, sadržaj i povratne. Kao što sam rekao prije, ako vaše web stranice je manje od 1 godine stare neobično da će nastupati u serps. Build povratne sa svoje ključne riječi u sidra su vaše ključne riječi na stranici i naslovi na stranici, ispiranje, ponavljam, pričekajte trenutak, a zatim ponovite više, onda čekati duže, to će doći. Konačno. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Razumijem i uzeti na znanje sve što vam kažu, ali dijelom Dave ja dont shvatiti kako je ovo potpuno novi web stranici bez više važnosti dobiva ravno u mnogim stranicama mnogih prije mene ....... da stvarno kuca me natrag |
|
| |||
| |||
| Nisam pretrage za ključne riječi koje me posla, rezultati izgledaju normalno. Na primjer vam reći ovo pretraživanje vraća irrelevent rezultata. "zapadno od * Država * hoteli" Ja se vratim stranica uglavnom preko 6 godina, s mnogo povratne veze i ključne riječi u naslov i na stranici. Pa kako se očekivati za nekoliko mjeseci staru stranicu sa malo povratne natjecati? |
|
| |||
| |||
| Oh i kao što sam rekao prije o povratne veze, vaš site ima 2. Vaša konkurencija je ima 1000, ja sam ti ponudio isti savjet uvijek iznova. Povratne s relevantnim ključnim riječima sidro tekst je ono što trebate. Dobivate nikud bez njih. |
|
| |||
| |||
| Postoji nekoliko faktora može utjecati na položaj SERP potpuno novu web stranicu ... Jedna od njih je ime domene. Moguće je da naziv domene je prethodno odustao ... pa iako je novo na vas, ali to nije novi u tražilicu. Nisam siguran ... ono što je trajanje je nova na vas?
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Kako ću doći do # 1 u Google Ljubav Gadgets! Provjerite Latest Gadgets Free Website SEO Review |