![]() |
|
| |||
| |||
| Használata néhány, a szabad rendelkezésre álló eszközök az interneten már kipróbált néhány Saját oldalak és kapnak nagyon jó minősítések tekintetében seo stuff, de egy új honlapot, egy hely közelében én megjelenik a 4. oldalon a keresés az adott keresési lesz, mint a web-oldal mivel én weboldalára doesnt jelenik meg minden, az első 30 oldalt ....... már tesztelték az új helyi honlapján a szabad seo eszközök és lesz egy kis eredmény, így a kérdésem az ... .... Hogyan lehet egy új honlapot, egy magasabb keresés értékelés, ha van egy kis aparently seo pontszám, de az idősebb weboldalára egy látszólag nagyon magas pontszámot seo doesnt még megjelennek az első 30 oldal a keresést, és én is weblap címe / neve: tartalmazza a keresett kifejezést, de ez az új honlapok cím / név isnt ........... nagyon confused vagyok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO eszközök pontszám jelent semmit, nem támaszkodhatnak rájuk.
Oldalak rangját az életkor, a tartalom és a backlinks. Amint azt már korábban említettük, ha a honlap nem kevesebb, mint 1 éve, hogy furcsán fog végezni a serps. Testfelépítés backlinks meg kulcsszavakat a horgony, a kulcsszava az oldal címét, és az oldalon, öblítsük le, ismételjük meg, várj, majd ismételje meg többet, majd várni, hogy majd jön. Végül is. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Megértem és tudomásul veszik a mindent mondja Dave, de az I. rész ne értem, hogy ez a vadonatúj weboldal nincs cím vonatkozású kap egyenes sok sok oldalt előtt ....... nekem, hogy tényleg kopogtat vissza |
|
| |||
| |||
| Én keresése a kulcsszavak, amiket küldött nekem, az eredmények úgy tűnik, normális. Például ha mondjuk ezt a keresést visszatér irrelevent eredményeket. "A nyugati országok * * hotel" I get back oldalak többnyire több mint 6 év, sok backlinks és a kulcsszavakat a cím és az oldal. Szóval mit várnak néhány hónappal a régi helyén, kevés backlinks versenyezni? |
|
| |||
| |||
| Ja, és mint mondtam előtt mintegy backlinks, Oldalára 2. Ön verseny 1000's, I have you kínált azonos tanácsadás újra és újra. Backlinks megfelelő kulcsszó horgonynak szöveg, amire szüksége van. Lesz kap sehol nélkülük. |
|
| |||
| |||
| Van néhány tényező befolyásolhatja SERP helyzete egy új weboldal ... Az egyik a domain nevet. Lehetséges, hogy a domain nevet korábban leesett ... így ha ez új neked, de ez nem új keresőmotort. Nem is tudom ... Milyen időtartamra az új neked?
__________________ Jinnat Ul. Hászán SEO Blog - Hogyan érhetek el a Google # 1 Love Modulok! Ellenőrizze a legfrissebb Modulok Free Website SEO ellenőrzés |