פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

SEO דברים

Reply

שרשרת כלים
Old 24 ספטמבר 2008, 02:06
קבוצת תורמים

בעזרת כמה מן הכלים הזמינים בחינם ברשת האינטרנט יש לי כמה בדיקות של הדפים שלי והם לקבל דירוגים טובים מאוד ביחס SEO דברים, אבל אתר אינטרנט חדש עבור מקום ליד אלי מופיע בעמוד 4 של לחפש אותו חיפוש דף האינטרנט שלי בעוד האינטרנט שלי doesn't להופיע בכלל עבור 30 דפים ראשונים ....... אני צריך לבדוק את זה באתר חדשות מקומיות חינם SEO Tools והוא מקבל תוצאה נמוכה, לכן השאלה שלי היא ... ....

כיצד יכול אתר אינטרנט חדש לחיפוש לקבל דירוג גבוה יותר כאשר הוא aparently יש ניקוד נמוך SEO אבל האינטרנט שלי ישנים עם כנראה מאוד גבוה הציון SEO doesn't אפילו להופיע ב 30 הדפים הראשונים של אותו חיפוש, וגם את הכותרת של דף האינטרנט / קוראים כללו של ביטוי החיפוש החדש אתרי אינטרנט אבל זה שם / שם isn't ........... אני מאוד מבולבל.
Old 24 ספטמבר 2008, 02:10
מנהל קבוצת

SEO Tools הציון אומר שום דבר, לא לסמוך עליהם.

דירוג דפים על גיל, תוכן או קישורים נכנסים.

כמו שאמרתי לפני אם האתר שלך הוא פחות מ 1 בן באפן מוזר זה יבצע את serps.

בניית קישורים נכנסים עם מילות המפתח שלך ב anchors, יש את מילות המפתח בדף כותרים ו בדף, לשטוף, אני חוזר, רגע, אז אני חוזר יותר, ולאחר מכן להמתין זמן רב יותר, זה יבוא. בסופו של דבר.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 ספטמבר 2008, 02:18
קבוצת תורמים

אני מבין וכן לרשום את כל מה שאתה אומר דייב אבל חלק dont אני מבין איך זה הוא אתר אינטרנט חדש עם כותרת לא רלוונטיות מקבל ישר בהרבה דפים רבים לפניי ....... זה באמת knocks אותי בחזרה
Old 24 ספטמבר 2008, 02:31
מנהל קבוצת

עשיתי חיפוש עבור מילות המפתח ששלחת לי, את התוצאות נראה רגיל.

כך למשל את אומרת את זה מחזיר irrelevent תוצאות החיפוש.

"מדינה מערבית * * בתי מלון"

אני אחזור דפי בעיקר מעל 6 שנים, עם הרבה קישורים נכנסים או את מילות המפתח בכותרת או בעמוד.

אז איך אתה מצפה כמה שנה אתר ישן עם כמה קישורים נכנסים כדי להתחרות?
Old 24 ספטמבר 2008, 02:35
מנהל קבוצת

אה וכן כמו שאמרתי לפני לגבי קישורים נכנסים, האתר שלך 2.

יש את התחרות של 1000, יש לי את אותו הציעו לך עצה שוב ושוב.

קישורים נכנסים עם מילות מפתח רלוונטיות עוגן בטקסט את מה שאתה צריך.

אתם תקבלו בשום מקום בלעדיהם.
Old 4 אוקטובר 2008, 16:33
קבוצת תורמים

ישנם מספר גורמים העלולים להשפיע על SERP המיקום של האתר החדש ... אחד מהם הוא שם התחום. ייתכן כי שם התחום היה בעבר ירד ... למרות זאת זה חדש לך, אבל זה לא מנוע חיפוש חדש.

אני לא בטוח ... מהו משך הזמן הוא חדש לך?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.