mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

SEO stuff

Reply

Thread Tools
Old Septembris 24, 2008, 02:06
Donors Group

Izmantojot dažas no bezmaksas rīkiem, kas pieejami internetā, man ir pārbaudītas dažas no manām lapām un viņi kļūst ļoti labu reitingu attiecībā uz SEO stuff, bet jauna tīmekļa vietne vietā pie man parādās par meklēšanu pašiem meklēšanas 4 lapas kā savu mājas lapu tā kā manas tīmekļa lapas doesn't parādās pie visiem pirmās 30 lappuses ....... i ir pārbaudītas šīs jaunās vietējās mājas lapā bez SEO instrumenti un tā kļūst zems rezultāts, tāpēc mans jautājums ir ... ....

Kā var jaunu tīmekļa vietni iegūt lielāku meklēšanas vērtējumā, kad tas aparently ir zems seo score, bet mani vecāki tīmekļa lapu ar acīmredzami ļoti augsts seo score doesn't pat parādīt izveidota pirmās 30 lappuses, tajā pašā meklēšanas un arī manas tīmekļa lapas nosaukums / vārds iekļautas meklēt frāzi, bet šīs jaunās mājas lapas nosaukums / vārds isn't ........... ļoti sajaukt i am.
Old Septembris 24, 2008, 02:10
Administrator Group

SEO Score instrumenti nenozīmē neko, nebalstās uz viņiem.

Lapas rangs no vecuma, saturu un atpakaļsaites.

Kā jau es teicu iepriekš, ja jūsu tīmekļa vietne ir mazāks par 1 gadu tā veiks savādi in serps.

Build atpakaļsaišu ar atslēgvārdus enkuri, jūsu atslēgvārdam lapu nosaukumus un lappuses, izskalot, atkārtot, pagaidīt, tad atkārtojiet vairāk, tad jāgaida ilgāk, tas nāks. Galu galā.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Septembris 24, 2008, 02:18
Donors Group

Es saprotu un ņemt vērā visu jums saka Dave bet daļa i dont saprast, ir tas, kā šīs markas jaunajā mājas lapā bez nosaukuma nozīmi iegūst tieši daudzās daudzas lapas pirms manis ....... ka tiešām sitieniem mani atpakaļ
Old Septembris 24, 2008, 02:31
Administrator Group

I did meklēt atslēgvārdu Jūs man nosūtījāt, rezultāti, šķiet normāli.

Piemēram tu saku meklēt atgriežas irrelevent rezultātus.

"rietumiem * Valsts * viesnīcas"

I get back pages galvenokārt nekā 6 gadus vecs, ar daudzām atpakaļsaišu un sadaļā atslēgvārdus un lapā.

Tātad, kā jūs gaidīt pāris mēnešus vecam vietne ar dažiem atpakaļsaišu konkurēt?
Old Septembris 24, 2008, 02:35
Administrator Group

Ak, un kā jau es teicu par atpakaļsaišu, jūsu vietnei ir 2.

Jūsu konkurence ir 1.000's, man piedāvāja tu pats padomu atkal un atkal.

Atpakaļsaites attiecīgajiem atslēgvārdiem enkura teksts ir tas, kas jums nepieciešams.

Jūs saņemsiet nekur bez tām.
Old 4 oktobris 2008, 16:33
Donors Group

Ir daži faktori varētu ietekmēt SERP pozīcijas pilnīgi jaunā tīmekļa vietnē ... viena no tām ir domēna vārds. Iespējams, ka domēna vārds ir iepriekš samazinājies ... lai gan tas ir jaunums jums, bet tas nav jauns, lai meklētājprogrammu.

Es neesmu pārliecināts ... kas ir laiks ir jauns ar jums?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.