rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Pozycjonowanie stuff

Reply

Narzędzia wątku
Old 24-ta Wrz 2008, 02:06
Grupa dawcy

Default Pozycjonowanie stuff

Korzystanie z niektórych bezpłatnych narzędzi dostępnych w Internecie i przetestowaniu niektórych moich stron i uzyskać bardzo dobre oceny w zakresie SEO rzeczy, ale nową witrynę dla mnie miejsca w pobliżu pojawia się na stronie 4 w poszukiwaniu samego wyszukiwania jako że moja strona internetowa mojej strony doesnt pokazać się na wszystkich za pierwsze 30 stron ....... ja testowałem to nowe lokalne stronie w wolnym seo narzędzi i dostaje niski wynik, a więc moje pytanie jest ... ....

W jaki sposób nowa strona internetowa uzyskać wyższy rating wyszukiwania kiedy aparently ma niski seo gości, ale mój starszy stronie z pozoru bardzo wysoki seo gości doesnt nawet pojawiają się w pierwszych 30 stronach tego samego wyszukiwania, a także mojej strony tytuł / nazwa jest uwzględnione w wyszukiwaniu, ale wyrażenie tego nowego strony tytuł / nazwa isnt ........... Jestem bardzo mylić.
Old 24-ta Wrz 2008, 02:10
Administrator Group

SEO gości narzędzi oznacza nic, nie opierać się na nich.

Strony rankingu na wiek, zawartość i wstecznych.

Jak powiedziałem wcześniej, czy witryna jest mniejsza niż 1 rok stary będzie wykonać dziwnie w serps.

Zbuduj wstecznych z słów kluczowych w kotwice, które słowa kluczowe w nazwach stronie oraz na stronie, opłukać, powtórz, poczekaj, a następnie powtórz więcej, a następnie czekać dłużej, to będzie. Ostatecznie.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24-ta Wrz 2008, 02:18
Grupa dawcy

Rozumiem, i wziąć pod uwagę wszystko, co mówisz, ale Dave części i dont zrozumieć jak to jest zupełnie nowa strona internetowa bez znaczenia tytułu dostaje prosto w wiele stron, że przede mną ....... naprawdę puka do mnie z powrotem
Old 24-ta Wrz 2008, 02:31
Administrator Group

Zrobiłem wyszukiwania dla słów kluczowych Mnie posłał, wyniki wydają się normalne.

Na przykład można powiedzieć to wyszukiwanie zwraca irrelevent wyniki.

"zachodzie kraju * * hotele"

Wrócę stron głównie ponad 6 lat, z wieloma wstecznych i słowa kluczowe w tytule oraz na stronie.

Więc jak oczekiwać kilka miesięcy stronę z kilku wstecznych konkurować?
Old 24-ta Wrz 2008, 02:35
Administrator Group

No i jak już powiedziałem wcześniej o wstecznych, witryna posiada 2.

Twoja konkurencja 1000's, mam oferowanych Państwu porad sam czas i godzinę.

Backlinks odpowiednich słów kluczowych anchor tekst to, czego potrzebujesz.

Pojawi się nigdzie bez nich.
Old 4 października 2008, 16:33
Grupa dawcy

Istnieje kilka czynników może wpływać na SERP stanowisko zupełnie nowy serwis internetowy ... Jednym z nich jest nazwa domeny. Możliwe, że nazwa domeny została wcześniej spadły ... tak jakby nowego ci, ale nie dla wyszukiwarek.

Nie wiem ... jaki jest czas trwania jest nowy ci?
Reply

Register

Zakładki