![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Korzystanie z niektórych bezpłatnych narzędzi dostępnych w Internecie i przetestowaniu niektórych moich stron i uzyskać bardzo dobre oceny w zakresie SEO rzeczy, ale nową witrynę dla mnie miejsca w pobliżu pojawia się na stronie 4 w poszukiwaniu samego wyszukiwania jako że moja strona internetowa mojej strony doesnt pokazać się na wszystkich za pierwsze 30 stron ....... ja testowałem to nowe lokalne stronie w wolnym seo narzędzi i dostaje niski wynik, a więc moje pytanie jest ... .... W jaki sposób nowa strona internetowa uzyskać wyższy rating wyszukiwania kiedy aparently ma niski seo gości, ale mój starszy stronie z pozoru bardzo wysoki seo gości doesnt nawet pojawiają się w pierwszych 30 stronach tego samego wyszukiwania, a także mojej strony tytuł / nazwa jest uwzględnione w wyszukiwaniu, ale wyrażenie tego nowego strony tytuł / nazwa isnt ........... Jestem bardzo mylić. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO gości narzędzi oznacza nic, nie opierać się na nich.
Strony rankingu na wiek, zawartość i wstecznych. Jak powiedziałem wcześniej, czy witryna jest mniejsza niż 1 rok stary będzie wykonać dziwnie w serps. Zbuduj wstecznych z słów kluczowych w kotwice, które słowa kluczowe w nazwach stronie oraz na stronie, opłukać, powtórz, poczekaj, a następnie powtórz więcej, a następnie czekać dłużej, to będzie. Ostatecznie. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Rozumiem, i wziąć pod uwagę wszystko, co mówisz, ale Dave części i dont zrozumieć jak to jest zupełnie nowa strona internetowa bez znaczenia tytułu dostaje prosto w wiele stron, że przede mną ....... naprawdę puka do mnie z powrotem |
|
| |||
| |||
| Zrobiłem wyszukiwania dla słów kluczowych Mnie posłał, wyniki wydają się normalne. Na przykład można powiedzieć to wyszukiwanie zwraca irrelevent wyniki. "zachodzie kraju * * hotele" Wrócę stron głównie ponad 6 lat, z wieloma wstecznych i słowa kluczowe w tytule oraz na stronie. Więc jak oczekiwać kilka miesięcy stronę z kilku wstecznych konkurować? |
|
| |||
| |||
| No i jak już powiedziałem wcześniej o wstecznych, witryna posiada 2. Twoja konkurencja 1000's, mam oferowanych Państwu porad sam czas i godzinę. Backlinks odpowiednich słów kluczowych anchor tekst to, czego potrzebujesz. Pojawi się nigdzie bez nich. |
|
| |||
| |||
| Istnieje kilka czynników może wpływać na SERP stanowisko zupełnie nowy serwis internetowy ... Jednym z nich jest nazwa domeny. Możliwe, że nazwa domeny została wcześniej spadły ... tak jakby nowego ci, ale nie dla wyszukiwarek. Nie wiem ... jaki jest czas trwania jest nowy ci?
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Jak dotrzeć # 1 w Google Gadżety Love! Sprawdź najnowszy Gadżety Strona internetowa Free SEO weryfikacja |
![]() |
|
| Zakładki |