![]() |
|
| |||
| |||
| Folosind unele dintre instrumentele disponibile gratuit, pe internet, am testat nişte pagini şi vor fi foarte bun rating, în ceea ce priveşte SEO lucruri, dar un nou site web pentru un loc în apropierea de a-mi apare la pagina 4 din o căutare pentru aceeaşi căutare ca pagina mea de web întrucât mea pagina de web doesnt afişate la toate pentru primele 30 de pagini ....... Am testat acest nou site-ul local în liberă SEO Unelte şi ea devine un slab rezultat, aşa că întrebarea mea este ... .... Cum poate un nou site-ul a lua un mai mare căutare de rating atunci când aceasta are o mică aparently SEO scor mai vechi, dar mi se pare pagina de web cu un scor foarte mare SEO doesnt chiar au apărut în primele 30 de pagini de aceeaşi căutare şi, de asemenea, pagina de web al meu titlu / nume este incluse în expresie de căutare de site-uri, dar acest nou titlu / nume isnt ........... Sunt foarte confuz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO scor instrumente nu inseamna nimic, nu va bazati pe ei.
Pagini rang pe vârstă, conţinutul şi backlink-uri. Aşa cum am spus înainte, dacă site-ul dvs. este mai mică de 1 an se va efectua oddly în serps. Construieste-backlink cu cuvintele cheie în ancorele, au dvs. de cuvinte cheie din pagina dvs. de titluri şi de pe pagină, clătire, se repetă, stai, apoi repetaţi mai mult, apoi aşteptaţi mai mult, ea va veni. În cele din urmă. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Am înţeles şi de a lua act de tot ce ai spus Dave, dar de partea i dont înţeleg cum este acest nou website, cu titlu nici o relevanţă devine direct în multe multe pagini, înainte de mine ....... faptul că într-adevăr bate-mă înapoi |
|
| |||
| |||
| Am făcut o căutare pentru cuvintele cheie pe care aţi trimis-mă, rezultatele pare normal. De exemplu, vă spun acest căutare returnează irrelevent rezultate. "vest de ţară * * Hoteluri" Mă întorc de cele mai multe pagini de peste 6 ani, cu multe backlink-şi cuvintele cheie în titlu şi la pagina. Aşa cum vă aşteptaţi câteva luni site-ul vechi, cu câteva backlink pentru a concura? |
|
| |||
| |||
| Oh şi după cum am spus înainte despre backlink, site-ul dvs. are 2. Parerea concurenţă a lui 1000, am oferit consultanţă vă acelaşi timp şi de timp din nou. Backlink cu cuvinte relevante ancora text sunt ceea ce aveţi nevoie. Veţi obţine nicaieri fara ei. |
|
| |||
| |||
| Există câţiva factori ar putea afecta SERP poziţia de un nou site-ul ... Una dintre ele este nume de domeniu. Posibil ca nume de domeniu a fost abandonat ... deşi acest lucru este nou pentru tine, dar nu este nou pentru a motorului de căutare. Nu sunt sigur ... Care este durata este nou pentru tine?
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Cum am ajunge # 1 in Google Dragostea Gadgets! Verificaţi Ultimele Gadgets Free Website SEO Review |