menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Seo veci

Reply

Thread Tools
Old 24. September 2008, 02:06
Darcu Skupina

Default Seo veci

Použitie niektorej z voľných nástroje dostupné na internete boli testované aj niektoré z mojich stránok a získať veľmi dobré hodnotenie, pokiaľ ide o seo vec, ale nové webové stránky na mieste, v blízkosti sa mi zobrazuje na strane 4 a hľadať rovnaké vyhľadávanie ako moje webové stránky že moje webpage doesnt show sa na všetko pre prvých 30 stránkach ....... som testuje tejto novej miestnej webovej stránky vo voľnej seo nástroje a dostáva nízku výsledok, takže moje otázka znie ... ....

Ako môžu novej webovej stránky, dostane vyšší rating hľadať, keď aparently má nízky seo skóre, ale môj starší webpage sa zdanlivo veľmi vysoká seo skóre doesnt dokonca objavujú v prvých 30 strán z rovnakého hľadanie a aj moje webpage názov / meno je zahrnuté do hľadania frázy, ale tento nový názov stránky / názov isnt ........... som veľmi zmätená.
Old 24. September 2008, 02:10
Administrátor Skupina

Default Seo veci

SEO nástroje skóre neznamenajú nič, nie sú na ne spoľahnúť.

Stránky radí na veku, obsah a spätné odkazy.

Ako som už uviedol predtým, ak váš web je mladšie ako 1 rok, ktoré budú vykonávať, zvláštně v serps.

Budujte spätné sa vaše kľúčové slová v kotvy, majú vaše kľúčové slová na vašej stránke, tituly a na stránke, opláchnite, zopakujte, počkajte, zopakujte viac, potom čakať dlhšie, to príde. Popř.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. September 2008, 02:18
Darcu Skupina

Default Seo veci

Chápem, a brať na vedomie všetko, čo hovorí Dave, ale časť i dont pochopiť, ako je toto zbrusu novej webovej stránky s názvom relevance dostane rovnou v mnohých mnohých stránkach, že predo mnou ....... naozaj klepe mi späť
Old 24. September 2008, 02:31
Administrátor Skupina

Default Seo veci

Urobil som vyhľadávanie na kľúčové slová, ktoré ste mi poslal, ktorého výsledky sa zdajú byť normálne.

Napríklad poviete toto vyhľadávanie vracia irrelevent výsledky.

"západe krajiny * * hotely"

Já se vrátím stránkach väčšinou nad 6 rokov, s mnohými spätné odkazy a kľúčové slová v názve a na strane.

Tak ako ste čakali niekoľko mesiacov staré stránky s niekoľkými spätných súťažiť?
Old 24. September 2008, 02:35
Administrátor Skupina

Default Seo veci

Aha, a ako som povedal predtým, ako o spätné odkazy, vaše stránky 2.

Vaša konkurencia je 1000 to som vám ponúknutá rovnaká rád znovu a znovu.

Spätné príslušné slovo kotvu text sú tým, čo budete potrebovať.

Získate nikde bez nich.
Old 4. októbra 2008, 16:33
Darcu Skupina

Default Seo veci

Existuje niekoľko faktorov môže mať vplyv na Serpa pozíciu zbrusu nové webové stránky ... Jedným z nich je názov domény. Možné, že doménové meno bolo predtým spadol ... takže aj keď je to pre vás nové, ale nie sú nové pre vyhľadávače.

Nie som si istý ... Aká je doba trvania je nové pre vás?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prosím Potrebujete pomoc pri hľadaní Niektoré Good Stuff na to CPU Tizzy Procesory, základné dosky & RAM 12 28.srpna 2009 14:39
Pamäte a tak. Krlll CJ Used Marketplace 18 18. január 2008 15:55
Ako nainštalovať vďaka Black Magic Všeobecné Software Chat 2 28. decembra 2007 11:48
Need Help! Čo to znamená - Ip Stuff tímová práca Všeobecné Software Chat 1 19. október 2007 09:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.