![]() |
|
| |||
| |||
| Použitie niektorej z voľných nástroje dostupné na internete boli testované aj niektoré z mojich stránok a získať veľmi dobré hodnotenie, pokiaľ ide o seo vec, ale nové webové stránky na mieste, v blízkosti sa mi zobrazuje na strane 4 a hľadať rovnaké vyhľadávanie ako moje webové stránky že moje webpage doesnt show sa na všetko pre prvých 30 stránkach ....... som testuje tejto novej miestnej webovej stránky vo voľnej seo nástroje a dostáva nízku výsledok, takže moje otázka znie ... .... Ako môžu novej webovej stránky, dostane vyšší rating hľadať, keď aparently má nízky seo skóre, ale môj starší webpage sa zdanlivo veľmi vysoká seo skóre doesnt dokonca objavujú v prvých 30 strán z rovnakého hľadanie a aj moje webpage názov / meno je zahrnuté do hľadania frázy, ale tento nový názov stránky / názov isnt ........... som veľmi zmätená. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO nástroje skóre neznamenajú nič, nie sú na ne spoľahnúť.
Stránky radí na veku, obsah a spätné odkazy. Ako som už uviedol predtým, ak váš web je mladšie ako 1 rok, ktoré budú vykonávať, zvláštně v serps. Budujte spätné sa vaše kľúčové slová v kotvy, majú vaše kľúčové slová na vašej stránke, tituly a na stránke, opláchnite, zopakujte, počkajte, zopakujte viac, potom čakať dlhšie, to príde. Popř. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Chápem, a brať na vedomie všetko, čo hovorí Dave, ale časť i dont pochopiť, ako je toto zbrusu novej webovej stránky s názvom relevance dostane rovnou v mnohých mnohých stránkach, že predo mnou ....... naozaj klepe mi späť |
|
| |||
| |||
| Urobil som vyhľadávanie na kľúčové slová, ktoré ste mi poslal, ktorého výsledky sa zdajú byť normálne. Napríklad poviete toto vyhľadávanie vracia irrelevent výsledky. "západe krajiny * * hotely" Já se vrátím stránkach väčšinou nad 6 rokov, s mnohými spätné odkazy a kľúčové slová v názve a na strane. Tak ako ste čakali niekoľko mesiacov staré stránky s niekoľkými spätných súťažiť? |
|
| |||
| |||
| Aha, a ako som povedal predtým, ako o spätné odkazy, vaše stránky 2. Vaša konkurencia je 1000 to som vám ponúknutá rovnaká rád znovu a znovu. Spätné príslušné slovo kotvu text sú tým, čo budete potrebovať. Získate nikde bez nich. |
|
| |||
| |||
| Existuje niekoľko faktorov môže mať vplyv na Serpa pozíciu zbrusu nové webové stránky ... Jedným z nich je názov domény. Možné, že doménové meno bolo predtým spadol ... takže aj keď je to pre vás nové, ale nie sú nové pre vyhľadávače. Nie som si istý ... Aká je doba trvania je nové pre vás?
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Ako som dosahu # 1 v Google Love Gadgets! Pozrite sa na najnovšie Gadgets Bezplatná aktualizácia webových stránok SEO |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prosím Potrebujete pomoc pri hľadaní Niektoré Good Stuff na to CPU | Tizzy | Procesory, základné dosky & RAM | 12 | 28.srpna 2009 14:39 |
| Pamäte a tak. | Krlll | CJ Used Marketplace | 18 | 18. január 2008 15:55 |
| Ako nainštalovať vďaka | Black Magic | Všeobecné Software Chat | 2 | 28. decembra 2007 11:48 |
| Need Help! Čo to znamená - Ip Stuff | tímová práca | Všeobecné Software Chat | 1 | 19. október 2007 09:09 |
| Thread Tools | |
| |