![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Користећи неки од алата за бесплатно доступни на интернету сам испитао неке моје странице и они добити јако добар рејтинг у односу СЕО ствари, али је нове уеб странице за место близу мене појави на страници 4 од претрагу за исто тражи као моје веб странице моје уеб странице, док се појавити на свим за првих 30 страница ....... имам тестирани овим новим локалним уебсите ин тхе фрее СЕО алати и она добија ниску резултат, тако да моје питање је ... .... Како могу добити нову веб страницу већи када се тражи оцена апарентлы има ниску СЕО Сцоре али мој старији уеб странице са наизглед врло висока СЕО Сцоре се чак појављују у првих 30 страница на којима је исто тражи и моје уеб странице наслов / име је укључене у претраживање фраза, али ове нове уеб странице наслов / име није ........... ја сам јако збуњена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| СЕО Сцоре алати значи ништа, немојте се ослањати на њих.
Пагес ранг на доб, садржај и повратне. Као што сам рекао пре, ако ваше веб странице је мање од 1 године старе необично да ће наступати у серпс. Буилд повратне са своје кључне речи у сидра су ваше кључне речи на страници и наслови на страници, испирање, понављам, сачекајте тренутак, а затим поновите више, онда чекати дуже, то ће доћи. Коначно. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Разумем и узети на знање све што вам кажу, али делом Даве ја донт схватити да је ово потпуно нови уеб страници без више важности добија равно у многим страницама многих пре мене ....... да стварно куца ме натраг |
|
| |||
| |||
| Нисам претраге за кључне речи које ме посла, резултати изгледају нормално. На пример вам рећи ово претрагу враћа иррелевент резултата. "западно од * Држава * хотели" Ја се вратим сајт углавном преко 6 година, са много повратне везе и кључне речи у наслов и на страници. Па како да се очекивати за неколико месеци стару страницу са мало повратне такмичити? |
|
| |||
| |||
| Ох и као што сам рекао пре о повратне везе, ваш сите има 2. Ваша конкуренција је има 1000, ја сам ти понудио исти савет увек изнова. Повратне са релевантним кључним речима сидро текст је оно што требате. Добијате никуд без њих. |
|
| |||
| |||
| Постоји неколико фактора може утицати на положај СЕРП потпуно нову уеб страницу ... Једна од њих је име домена. Могуће је да назив домена је претходно одустао ... па иако је ново на вас, али то није нови у претраживач. Нисам сигуран ... оно што је трајање је нова на вас?
__________________ Јиннат Ул Хасан СЕО Блог - Како ћу доћи до # 1 у Гоогле Љубав Гадгетс! Проверите Латест Гадгетс Фрее Уебсите СЕО Ревиеу |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Молимо Требате помоћ при тражењу неких добрих ствари за овај процесор | Узбуђеност | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 12 | 28. Авг 2009 14:39 |
| Меморија и ствари. | Крллл | ЦЈ Усед Маркетплаце | 18 | 18 јануар 2008 15:55 |
| Како да инсталирате ствари | Блацк Магиц | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 28 децембар 2007 11:48 |
| Неед Хелп! Шта то значи - ИП Стуфф | тимски рад | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 19 октобар 2007 09:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |