![]() |
|
| |||
| |||
| Bazı serbest araçlar internet i mevcut kullanma bazı sayfaları test ettim ve SEO şeyler konusunda çok iyi derecelendirme, ama bana yakın bir yer için yeni bir web sitesinin aynı arama için bir arama sayfası 4 görünür Web sayfası benim doesnt web sayfasının tüm ilk 30 sayfa ....... i ücretsiz SEO araçları bu yeni yerel web sitesi test ettim görünür oysa ve düşük bir sonuç alır, bu yüzden benim soru ... .... Nasıl yeni bir web sitesi bir arama degerlendirmesi alabilir zaman aparently ancak düşük SEO Score bir görünüşe göre çok yüksek SEO Score ile büyük web sayfası bile aynı arama ilk 30 sayfa ve de web sayfasının başlığı / adı görünür doesnt olduğunu Arama ifade ancak dahil bu yeni web sitesi başlığı / adı isnt ........... çok karıştı ben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO araçları şey demek, onları dayanmaz yapmak skor.
Sayfalar yaş, içerik ve geri üzerinde sırası. Dediğim gibi önce web siteniz az 1 yıl bu işin garibi bu serps başarılı olacağını eskidir. Bu bağlantılardaki anahtar kelimeleriniz ile geri oluşturun, sonra sayfa başlıkları anahtar kelime ve sayfa, durulama üzerinde, tekrar, beklemek daha tekrarlayın, sonra daha uzun beklemek, bu gelecek. Sonunda. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Anlıyorum ve Dave ancak parçası anlıyorum dont başlıksız alaka ile bu yeni web sitesi çok birçok sayfa düz bana ....... gerçekten geri knocks önce alır olduğunu söylüyorlar herşeyi not almak |
|
| |||
| |||
| Beni gönderdiğiniz anahtar kelimeler için bir arama yaptım, sonuçlar, normal görünüyor. Örneğin bu irrelevent arama sonuçları söylüyorlar. * Ülke * otelleri "batı" Ben, çok geri ve başlığında anahtar kelimeler ve sayfa ile ilgili sayfaları çoğunlukla 6 yaşında almak. Peki nasıl rekabet edecek birkaç geri birkaç aylık sitesi bekliyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| Oh ve ben geri önce de söylediğimiz gibi sitenizi 2 vardır. Rakiplerinizi 1000's, seninle aynı tavsiye zaman ve tekrar tekrar teklif etmiş bulunmaktadır. Ilgili anahtar kelime demir metin ile Geribağlantılar ne gerek vardır. Sen hiçbir yerde onları alacak. |
|
| |||
| |||
| Burada yeni bir web sitesinin SERP konumunu etkileyebilir birkaç etken vardır ... bunlardan biri etki alanı adıdır. Bu alan adı daha önce düşmüş olabilir ... Bunu da size yeni, ama bu arama motoru için yeni değil. Emin değilim ... size yeni bir ne süresi nedir?
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - nasıl # 1 Google ulaşmak Aşk Gadget'ları! En Son Gadget'ları Check Ücretsiz Web Sitesi SEO Dergisi |