![]() |
|
| |||
| |||
| Використання деяких інструментів, доступних в інтернеті, я випробував Деякі з моїх сторінок, і вони отримують дуже гарні оцінки відносно SEO Stuff, а новий сайт за місце поруч зі мною буде показано на сторінці 4 в пошуках такого ж пошуку в якості веб-сторінці в той час як веб-сторінку doesn't з'являтися на всіх протягом перших 30 сторінках ....... я відчув це нове місцевих веб-сайт у вільно інструменти SEO і отримує низький результат, тому моє питання ... .... Як може новий сайт здобути вищу Пошук Рейтинг aparently, коли воно має низьку оцінку SEO, але моя старша сторінку зі очевидно, дуже висока оцінка SEO doesn't навіть з'являються в перші 30 сторінок і той самий пошук, а також назви моєї сторінки / ім'я включений в пошукову фразу, але це нова назва сайти / хіба ім'я ........... дуже заплутаною я. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SEO інструменти оцінки нічого не значать, не покладайтеся на них.
Сторінки рангу на вік, зміст і зворотні посилання. Як я говорив раніше, якщо ваш сайт менш ніж 1 рік вона буде виконувати дивним в СЕРПС. Створення зворотних посилань з ключовими словами в якорями, ваші ключові слова в заголовки сторінок і на сторінці, полоскання, повторюю, почекайте, а потім спробуйте ще більше, а потім чекати довше, то прийде. В кінці кінців. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Я розумію і прийняти до уваги все, що вам сказав Дейв але частина I Dont зрозуміти, як цей новий сайт без назви актуальності набуває прямо багато багато сторінок до мене ....... що дійсно стукає мені |
|
| |||
| |||
| Я зробив пошук за ключовими словами, ви послали мене, результати здаються нормальними. Наприклад, ви говорите, це пошук повертає неналежний результат. "на захід від * Країна * готелі" Я повернуся сторінках основному старше 6 років, які мають багато зворотних посилань та ключових слів у заголовку і на сторінці. Так як ви очікуєте кілька місяців старий сайт з декількома зворотні конкурувати? |
|
| |||
| |||
| Та й як я вже говорив про зворотних посилань, ваш сайт має 2. Ваш конкурсу 1000, я запропонував Вам той же час рада знову і знову. Зворотні посилання з відповідними ключовими словами тексту якір це те, що вам потрібно. Ви отримаєте без них нікуди. |
|
| |||
| |||
| Є декілька факторів можуть вплинути на видачу позиції новий сайт ... одна з них є доменне ім'я. Можливо, що доменне ім'я було раніше впала ... Таким чином, хоча це для вас в новинку, але вона не є новою для пошуку. Я не впевнений ... Яка тривалість є новою для вас?
__________________ Jinnat вул Хасан SEO Blog - Як мені дістатися # 1 в Google Гаджети Любов! Перевірити останню гаджети Безкоштовний сайт SEO огляд |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь ласка Потрібна допомога в пошуку деякі хороші речі для цього процесор | Хвилювання | Процесори, материнські плати RAM & | 12 | 28 серпня 2009 14:39 |
| Пам'ять та інше. | Krlll | CJ Б Marketplace | 18 | 18 січня 2008 15:55 |
| Як встановити Stuff | Чорна магія | General Software чат | 2 | 28 грудня 2007 11:48 |
| Потрібна допомога! Що це означає - Ip Stuff | команда | General Software чат | 1 | 19 жовтня 2007 09:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |