![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто съм любопитен. Има ли значение, ако поставите вашия подпис линк на textbox вместо да използвате вградената функция при подписване на вашия форум? Ами аз съм на заплата говорят някои препратки. Да търсачки сега проекта избягване подпис връзки? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислите, че те вероятно са по-тегло, ако се използва в пост-скоро, отколкото на неговото подписване.
| |||
| |||
| То е малко по-различен в зависимост от търсенето на двигателя, но аз съм farely, че те не правят голяма разлика. Ако аз да публикувате Вашия линк моя пост например, че ще бъдат оценени много по-високи. Форум signiture връзки са повече за използването на други форум на потребителите, но тя няма да боли deffinately да го има. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ПРИВЕТ! (как да направя подпис) | ryannathans | Представете Yourself Тук | 9 | 16-то Jan 2009 01:37 |
| Как мога да получа подпис? | eslfish | Общността Новини & Чат | 4 | 8 ноември 2008 18:16 |
| Подпис | Черна магия | Общността Новини & Чат | 6 | 24 май 2008 г. 07:06 |
| Подпис? | KanoakaVirus | Общността Новини & Чат | 6 | 6 Март 2008 15:01 |
| Подпис | 9kelad | Общността Новини & Чат | 3 | 17 Дек 2007 11:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |