![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem jen zvědavý. Záleží na tom, pokud si místo vašeho podpisu odkaz na zprávy místo pomocí zabudovaného v podpisu funkce vašeho fóra? Tak jsem mluvit výdělečné některé zpětné odkazy. Do vyhledávače nyní začít vyhýbat podpis odkazy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíš, že zřejmě mají větší váhu, pokud se používají v post, nikoli podpis.
| |||
| |||
| Jedná se mírně liší v závislosti na vyhledávače, ale jsem si jist, že farely Netočím obrovský rozdíl. Kdybych byl na post váš odkaz můj post například, že by hodnocení mnohem vyšší. Fórum signiture odkazy jsou pro využití ostatních uživatelů fóra, ale deffinately nebude bolet, že to tam. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| AHOJ! (Jak mám provést podpis) | ryannathans | Představte Yourself Zde | 9 | 16. leden 2009 01:37 |
| Jak mohu získat podpis? | eslfish | Společenství Novinky a chat | 4 | 8. listopadu 2008 18:16 |
| Podpis | Black Magic | Společenství Novinky a chat | 6 | 24. května 2008 07:06 |
| Podpis? | KanoakaVirus | Společenství Novinky a chat | 6 | 6. března 2008 15:01 |
| Podpis | 9kelad | Společenství Novinky a chat | 3 | 17. prosince 2007 11:27 |
| Thread Nástroje | |
| |