![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som len zvedavý. Záleží na tom, ak si miesto vášho podpisu odkaz na správy miesto pomocou zabudovaného v podpisu funkcie vášho fóra? Tak jsem hovoriť zárobkovej niektoré spätné odkazy. Do vyhľadávača teraz začať vyhýbať podpis odkazy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíš, že zrejme majú väčšiu váhu, ak sa používajú v post, nie podpis.
| |||
| |||
| Jedná sa mierne líšia v závislosti na vyhľadávače, ale som si istý, že farely Netočím obrovský rozdiel. Keby som bol na post váš odkaz môj post napríklad, že by hodnotenie oveľa vyššie. Fórum signiture odkazy sú pre využitie ostatných užívateľov fóra, ale deffinately nebude bolieť, že to tam. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| AHOJ! (Ako sa mám podpis) | ryannathans | Predstavte Yourself Tu | 9 | 16. január 2009 01:37 |
| Ako môžem získať podpis? | eslfish | Spoločenstva Novinky a chat | 4 | 8. novembra 2008 18:16 |
| Podpis | Black Magic | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 24. mája 2008 07:06 |
| Podpis? | KanoakaVirus | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 6. marca 2008 15:01 |
| Podpis | 9kelad | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 17. decembra 2007 11:27 |
| Thread Tools | |
| |