mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Staiga Nepavyksta prisijungti prie svetainės su "www"

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 18, 2009, 23:35
Naujas Narys

Default Staiga Nepavyksta prisijungti prie svetainės su "www"

Labas,
Negaliu gauti prieigos prie interneto
www.panedexpressions.com
kai aš tipo "www". Kai aš tipo tiesiog
panedexpressions.com
It works fine. Taigi kažkas pasikeitė tik tai esu Ar kas nors žino, kokia yra problema?
Old Birželis 19, 2009, 05:18
Administrator Grupė

Default Staiga Nepavyksta prisijungti prie svetainės su "www"

Jei internetas, www ir be www dėl thre pradžios domeno akys iš tikrųjų yra dviejų sričių.

Tai gera praktika webmasters pasirinkti vieną ir nukreipti kitus į jį.

Taigi yra pakeisti šios svetainės administratorius darė, kad tada nutraukti dėl bet kokios priežasties ar klaidos.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dell Inspirion 1721 - "nepavyko pasiekti disko sukelti šiek spintelę išjungtas" Klaida chevycowgirl BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Balandis 20, 2009 09:09
HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" ashaiba General Hardware Chat 6 Kovas 13, 2009 15:56
Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. ashmehta Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 8 Birželis 17, 2008 02:56
Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". aechain Windows "operacinės sistemos 5 24 sausis 2008 15:45
Kaip ištrinti failus, kai "Access denied"? Rob8UrChips Windows "operacinės sistemos 6 17 spalis 2007 13:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.