![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Es nevaru piekļūt tīmekļa www.panedexpressions.com kad es tipa "www". Kad es tipa tikko panedexpressions.com it works fine. Lai kaut ko maina no tikai šo am Vai kāds zina, kāda ir problēma? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas no interneta, www un bez www uz thre sākumu domēna acis ir faktiski divi domēni.
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Dell Inspirion 1.721 - "Cant piekļuve disks izraisīt bit skapītis izslēgts" Kļūda | chevycowgirl | General Software Čats | 1 | 20 aprīlis 2009 09:09 |
| Harddrive kļūdu Bootup - "Disk Error" "Nospiediet jebkuru taustiņu, lai restartētu" | ashaiba | General Hardware Čats | 6 | 13 marts 2009 15:56 |
| Nevar nodot "Enable" funkciju "ieslēgt" in Bios ref CD / DVD. | ashmehta | Portatīvie datori, Mobiles & PDA | 8 | 17 jūnijs 2008 02:56 |
| Klēpjdators nevar sākt, "sintakse" vai "diska kļūdu". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 janvāris 2008 15:45 |
| Kā izdzēst failus, ja "Piekļuve liegta"? | Rob8UrChips | Windows Operating Systems | 6 | 17 oktobris 2007 13:53 |
| Thread Tools | |
| |