html, body (background: # 0000" /> Vampirefreaks.com profil - Počítačová Juice - Fórum
menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Vampirefreaks.com profil

Reply

Thread Nástroje
Old 11. duben 2008, 06:17
Nový člen skupiny

Default Vampirefreaks.com profil

o vampirefreaks.com i jsem obrázek nastavit jako pozadí na můj profil, pomocí tohoto kódu v "profil" na plochu
Kód:
<style type="text/css"> html, body (background: # 000000 url ( 'http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg'); background-repeat: no -repeat, background-postoj: center center; background-upevnění: fixed;)
Jsem uvedení mých obsah navigační boxy pomocí kódu níže v "profilu" "rád" "neoblíbené" oblastech apod.:

Kód:
<div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding: 15px; background: black;"> 
Obsah je zde
</ div>
Jak se k podkladům pro navigační krabička černý ale poloomleté transparentní
tak, že je snadno čitelný text, ale tak, aby obrázek ještě ukazuje prostřednictvím
bez velkých pevných černá skříňka pokrývající to?
Old 11. duben 2008, 06:19
Dárce Skupina

Default Vampirefreaks.com profil

Použil jsem mít vf a já se to, sakra i cant vzpomenete na dobu, po kterou mi, špatné udělat trochu googling a zpátky k vám.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Grafické karty profil? stivo828 Graphics Cards & Monitory 2 1. červen 2009 15:24
Nízký profil Fondamento Graphics Cards & Monitory 2 15. listopadu 2007 09:07
Nízký profil GFX pomozte prosím Cew27 Graphics Cards & Monitory 2 10. října 2007 05:26
Přidejte svůj PC spec do svého profilu Hybr! D Společenství Novinky a chat 5 7. srpna 2007 10:39
Profil probs! shroomo Společenství Novinky a chat 4 30. dubna 2007 05:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.