html, body (background: # 0000" />
![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| o vampirefreaks.com i jsem obrázek nastavit jako pozadí na můj profil, pomocí tohoto kódu v "profil" na plochu Kód: <style type="text/css"> html, body (background: # 000000 url ( 'http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg'); background-repeat: no -repeat, background-postoj: center center; background-upevnění: fixed;) Kód: <div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding: 15px; background: black;"> Obsah je zde </ div> tak, že je snadno čitelný text, ale tak, aby obrázek ještě ukazuje prostřednictvím bez velkých pevných černá skříňka pokrývající to? |
|
| |||
| |||
| Použil jsem mít vf a já se to, sakra i cant vzpomenete na dobu, po kterou mi, špatné udělat trochu googling a zpátky k vám. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafické karty profil? | stivo828 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 1. červen 2009 15:24 |
| Nízký profil | Fondamento | Graphics Cards & Monitory | 2 | 15. listopadu 2007 09:07 |
| Nízký profil GFX pomozte prosím | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 10. října 2007 05:26 |
| Přidejte svůj PC spec do svého profilu | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 5 | 7. srpna 2007 10:39 |
| Profil probs! | shroomo | Společenství Novinky a chat | 4 | 30. dubna 2007 05:41 |
| Thread Nástroje | |
| |