html, σώμα (φόντο: # 0000" /> Vampirefreaks.com προφίλ - Computer Juice - Forums
μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Vampirefreaks.com προφίλ

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11ης Απριλίου 2008, 06:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Vampirefreaks.com προφίλ

i vampirefreaks.com για έχω μια εικόνα που ως φόντο για το προφίλ μου, με τη χρήση αυτού του κώδικα στο "προφίλ" περιοχή
Κωδικός:
<style type="text/css"> html, σώμα (φόντο: # 000000 url ( "http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg ')? φόντο-επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει -επαναλαμβάνω? υπόβαθρο-θέση: center center? υπόβαθρο-συνημμένο: σταθερό?)
Είμαι σε θέση μου περιεχόμενο μεταβείτε κουτιά χρησιμοποιώντας τον παρακάτω κώδικα στο "προφίλ" "αρέσει" "τρελαίνει" κτλ τομείς:

Κωδικός:
<div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding: 15px; background: black;"> 
περιεχόμενο πηγαίνει εδώ
</ div>
Πώς κάνω το υπόβαθρο για τη μεταβείτε κουτί μαύρο αλλά ημι διαφανής
έτσι ώστε να είναι εύκολο να διαβάσει το κείμενο, αλλά, έτσι ώστε η σελίδα να δείχνει την εικόνα μέσω
Με ένα μεγάλο μαύρο κουτί στερεά καλύπτει το πάνω;
Old 11ης Απριλίου 2008, 06:19
Ομάδα Δωρητών

Default Vampirefreaks.com προφίλ

Θα χρησιμοποιηθεί για να έχουν VF και το έκανα αυτό, damn i επίκλισης θυμόμαστε για τη ζωή μου, κακώς κάνουμε λίγο Googling και μαζί σας.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κάρτα γραφικών προφίλ; stivo828 Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 1 Ιουν 2009 15:24
Χαμηλό προφίλ fondamento Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 15 Νοε 2007 09:07
Χαμηλό προφίλ gfx βοηθήσει παρακαλώ Cew27 Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 10 Οκτ 2007 05:26
Προσθέστε το PC σας spec στο προφίλ σας Hybr! Δ Κοινότητας Νέα & Chat 5 7 Αυγ 2007 10:39
Προφίλ probs! shroomo Κοινότητας Νέα & Chat 4 30 Απρ 2007 05:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.