html, body (background: # 0000" /> Vampirefreaks.com profil - Computer soka - Forum
manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Vampirefreaks.com profil

Reply

Thread Tools
Old 11 tra 2008, 06:17
Novi član grupe

Default Vampirefreaks.com profil

na vampirefreaks.com ja sam sliku postavili kao pozadinu za moj profil, koristite ovaj kod u "profil" područje
Code:
<style type="text/css"> html, body (background: # 000000 url ( 'http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg'); background-repeat: no -repeat; background-pozicija: centar centra; background-attachment: fiksno;)
Ja sam stavio u moj sadržaj dođite kutije koristite kod ispod u "profil" "voli" "dislikes" etc područja:

Code:
<div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding: 15px; background: black;"> 
sadržaj ide ovdje
</ div>
Kako mogu izraditi podlogu za pomicanje box crno ali polu transparentna
tako da je jednostavan za čitanje teksta, ali tako da je stranica još uvijek pokazuje kroz slike
bez velikih čvrstih crne kutije pokrivanje it up?
Old 11 tra 2008, 06:19
Donatorska Grupa

Default Vampirefreaks.com profil

JA naviknut imati VF i sam učinio to, dovraga ja licemjerje sjećati za život od mene, bolesne učiniti nešto googling i vratiti se na vas.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Grafičkom karticom profil? stivo828 Graphics Cards & Monitors 2 1. lipnja 2009 15:24
Low profile fondamento Graphics Cards & Monitors 2 15. studeni 2007 09:07
Niski profil gfx pomoć molim Cew27 Graphics Cards & Monitors 2 10. listopad 2007 05:26
Dodajte svoj PC spec. svoj profil Hybr! D Community News & Chat 5 7. kolovoz 2007 10:39
Profil probs! shroomo Community News & Chat 4 30. travanj 2007 05:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.