HTML, גוף (רקע: # 0000" /> Vampirefreaks.com פרופיל - מחשב מיץ - פורומים
פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

Vampirefreaks.com פרופיל

Reply

שרשרת כלים
Old 11 אפריל 2008, 06:17
קבוצת חברות חדשות

Default Vampirefreaks.com פרופיל

אני על vampirefreaks.com יש לי תמונה כפי בחר את הרקע שלי בפרופיל, באמצעות קוד זה על "פרופיל" האזור
קוד:
<style type="text/css"> HTML, גוף (רקע: # 000000 url ( 'http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg'); הרקע חוזר: לא חוזר; רקע מיקום: מרכז מרכז; הרקע מצורף: קבועה;)
אני לשים את התוכן באמצעות תיבות לגלול את הקוד הבא של "פרופיל" "אוהב" "dislikes" וכו אזורים:

קוד:
<div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding: 15px; background: black;"> 
תוכן ממוקמת כאן
</ div>
כיצד ניתן להפוך את הרקע של תיבת גלילה שחור אך חצי שקוף
כך קל לקרוא את הטקסט אבל כך שהדף התמונה עדיין מראה דרך
ללא סולידי שחור גדול תיבת מכסה את זה?
Old 11 אפריל 2008, 06:19
קבוצת תורמים

Default Vampirefreaks.com פרופיל

היה לי א vf ועשיתי את זה, לעזאזל, אני זוכר לשפע של החיים שלי, חולה לעשות קצת googling ולקבל בחזרה אליך.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כרטיס המסך פרופיל? stivo828 כרטיסי מסך & Monitors 2 ב -1 יוני 2009 15:24
פרופיל נמוך fondamento כרטיסי מסך & Monitors 2 ה -15 בחודש נובמבר 2007 09:07
פרופיל נמוך gfx עזרה בבקשה Cew27 כרטיסי מסך & Monitors 2 -10 אוקטובר 2007 05:26
הוסף את המחשב spec לפרופיל שלך Hybr! ד קהילה חדשות וצ 'אטים 5 7 אוגוסט 2007 10:39
פרופיל probs! shroomo קהילה חדשות וצ 'אטים 4 ה -30 לאפריל 2007 05:41
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.