html, body (background: # 0000" /> Vampirefreaks.com profilis - Computer Sultys - Forumai
mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Vampirefreaks.com profilis

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 11, 2008, 06:17
Naujas Narys

dėl vampirefreaks.com aš turiu nustatytas vaizdą kaip mano profilio fono, naudojant šį kodą į "profilis" srityje
Kodas
<style type="text/css"> html, body (background: # 000000 url ( 'http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg'); background-repeat: no -repeat; background-position: center center; background-attachment: fixed;)
Aš išleidimą Mano turinys slinkties dėžės naudojant kodą į "profilis" patinka "" nepatinka "ir tt srityse:

Kodas
<div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding-top: 15px; background: black;"> 
turinio goes here
</ div>
Kaip padaryti fonas slinkties laukelį juodas bet pusiau skaidri
taip, kad būtų lengva skaityti tekstą, bet taip, kad puslapio vaizdas, vis dar yra per
be didelių solid black box, apimantis it up?
Old Balandis 11, 2008, 06:19
Donorų grupės

I used to yra vf ir aš padariau tai, damn i cant prisiminti mane gyvenime, Ill do šiek tiek "Google" paiešką ir su Jumis.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.