html, body (background: # 0000" /> Vampirefreaks.com profil - Computer Juice - Forum
rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Vampirefreaks.com profil

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 kwietnia 2008, 06:17
Nowe państwa grupy

na vampirefreaks.com i mam ustawić obraz jako tło w moim profilu, za pomocą tego kodu w "profilu" obszar
Kod:
<style type="text/css"> html, body (background: # 000000 url ( 'http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg'); background-repeat: no -repeat; background-position: center center; background-attachment: fixed;)
Jestem oddanie moich przewiń zawartość pola przy użyciu kodu poniżej w "profilu" lubi "nie lubi" etc obszarach:

Kod:
<div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding: 15px; background: black;"> 
treść jest tutaj
</ div>
Jak dokonać tle przejdź do pola czarny ale półciągłego przejrzyste
tak aby można było je łatwo przeczytać tekst, ale tak, że strona nadal pokazuje obrazu poprzez
bez dużych stałych black box obejmująca it up?
Old 11 kwietnia 2008, 06:19
Grupa dawcy

Kiedyś mają vf i zrobiłem to, damn I cant remember dla życia mnie źle zrobić trochę guglanie i wrócić do Ciebie.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.