html, body (background: # 0000" /> Vampirefreaks.com profil - Počítačová Juice - Fórum
menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Vampirefreaks.com profil

Reply

Thread Tools
Old 11. apríl 2008, 06:17
Nový člen skupiny

o vampirefreaks.com i jsem obrázok nastaviť ako pozadie na môj profil, pomocou tohto kódu v "profil" na plochu
Kód:
<style type="text/css"> html, body (background: # 000000 url ( 'http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg'); background-repeat: no -repeat, background-pozícia: center center; background-upevnenie: fixed;)
Som uvedenie mojich obsah navigačné boxy pomocou kódu nižšie v "profilu" "rád" "neoblíbené" oblastiach apod:

Kód:
<div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding: 15px; background: black;"> 
Obsah je tu
</ Div>
Ako sa k základným údajom pre navigačné škatuľka čierny ale polobielenej transparentné
tak, že je ľahko čitateľný text, ale tak, aby obrázok ešte ukazuje prostredníctvom
bez veľkých pevných čierna skrinka vzťahujúca to?
Old 11. apríl 2008, 06:19
Darcu Skupina

Použil som mať vf a já se to, sakra i cant spomeniete na dobu, po ktorú mi, zlé urobiť trochu googling a späť k vám.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.