хтмл, боды (бацкгроунд: # 0000" /> Вампирефреакс.цом профил - Цомпутер сока - Форум
мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Вампирефреакс.цом профил

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11 тра 2008, 06:17
Нови члан групе

Default Вампирефреакс.цом профил

на вампирефреакс.цом ја сам слику поставили као позадину за мој профил, користите овај код у "профил" подручје
Цоде:
<стыле тыпе="текст/цсс"> хтмл, боды (бацкгроунд: # 000000 урл ( 'хттп://и155.пхотобуцкет.цом/албумс/с298/ксславе1/мс/блоодуаллЛК.јпг'); бацкгроунд-репеат: но -репеат; бацкгроунд-позиција: центар центра; бацкгроунд-аттацхмент: фиксно;)
Ја сам ставио у мој садржај дођите кутије користите код испод у "профил" "воли" "дисликес" етц подручја:

Цоде:
<див стыле="уидтх: 180пкс; хеигхт: 135пкс; оверфлоу: ауто; бордер: ноне; паддинг: 15пкс; бацкгроунд: блацк;"> 
садржај иде овде
</ Див>
Како да направим подлогу за померање бокс црно али полу транспарентна
тако да је једноставан за читање текста, али тако да је сајт још увек показује кроз слике
без великих чврстих црне кутије покривање ит уп?
Old 11 тра 2008, 06:19
Донаторска Група

Default Вампирефреакс.цом профил

ЈА навикнут имати ВФ и сам учинио то, доврага ја лицемјерје сећати за живот од мене, болесна учинити нешто гооглинг и вратити се на вас.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Графичком картицом профил? стиво828 Грапхицс Цардс & Мониторс 2 1. јуна 2009 15:24
Лоу профиле фондаменто Грапхицс Цардс & Мониторс 2 15 новембар 2007 09:07
Ниски профил гфкс помоћ молим Цеу27 Грапхицс Цардс & Мониторс 2 10 октобар 2007 05:26
Додајте свој ПЦ спец свој профил Хыбр! Д Цоммуниты Неус & Цхат 5 7 аугуст 2007 10:39
Профил пробс! схроомо Цоммуниты Неус & Цхат 4 30 април 2007 05:41
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц