HTML, BODY (color: # 0000" /> Vampirefreaks.com профіль - Комп'ютерні сік - Форум
менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Vampirefreaks.com профіль

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 квітня 2008, 06:17
Нові члени групи

Default Vampirefreaks.com профіль

на vampirefreaks.com я я встановити зображення як фон для мого профілю, використовуючи цей код в "профіль" області
Код:
<style type="text/css"> HTML, BODY (color: # 000000 URL ( 'http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg'); фон-Повторюю: немає -Repeat; фон-стан: центр-центр; фон-вкладення: фіксована;)
Я ставлю в моєму утриманні виділіть ящиків, використовуючи код нижче в "профіль", "любить" "не любить" райони і т.д.:

Код:
<div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding: 15px; background: black;"> 
Зміст Goes Here
</ Div>
Як зробити фон для прокрутки вікна чорний але Напівпрозорий
так що можна легко прочитати текст, але так, щоб зображення на сторінці ще відчувається
без великий твердий чорний ящик що охоплює його?
Old 11 квітня 2008, 06:19
Донор групи

Default Vampirefreaks.com профіль

Раніше у мене В.Ф., і я зробив це, чорт я нахиляє пам'ятаю по життю мені, погано роблять мало Googling і зв'яжемося з Вами.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відеокарта профілю? stivo828 Графічні карти & Монітори 2 1 червня 2009 15:24
Низький профіль fondamento Графічні карти & Монітори 2 15 листопада 2007 09:07
Низький профіль GFX допомогти, будь ласка Cew27 Графічні карти & Монітори 2 10 жовтня 2007 05:26
Додати ваш комп'ютер Spec профілю Hybr! D Community News & чат 5 7 серпня 2007 10:39
Профіль Probs! shroomo Community News & чат 4 30 квітня 2007 05:41
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.