HTML, BODY (color: # 0000" />
![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| на vampirefreaks.com я я встановити зображення як фон для мого профілю, використовуючи цей код в "профіль" області Код: <style type="text/css"> HTML, BODY (color: # 000000 URL ( 'http://i155.photobucket.com/albums/s298/xslave1/ms/bloodwallLQ.jpg'); фон-Повторюю: немає -Repeat; фон-стан: центр-центр; фон-вкладення: фіксована;) Код: <div style="width: 180px; height: 135px; overflow: auto; border: none; padding: 15px; background: black;"> Зміст Goes Here </ Div> так що можна легко прочитати текст, але так, щоб зображення на сторінці ще відчувається без великий твердий чорний ящик що охоплює його? |
|
| |||
| |||
| Раніше у мене В.Ф., і я зробив це, чорт я нахиляє пам'ятаю по життю мені, погано роблять мало Googling і зв'яжемося з Вами. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарта профілю? | stivo828 | Графічні карти & Монітори | 2 | 1 червня 2009 15:24 |
| Низький профіль | fondamento | Графічні карти & Монітори | 2 | 15 листопада 2007 09:07 |
| Низький профіль GFX допомогти, будь ласка | Cew27 | Графічні карти & Монітори | 2 | 10 жовтня 2007 05:26 |
| Додати ваш комп'ютер Spec профілю | Hybr! D | Community News & чат | 5 | 7 серпня 2007 10:39 |
| Профіль Probs! | shroomo | Community News & чат | 4 | 30 квітня 2007 05:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |