![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Аз съм нов за програмиране и само имат познания по HTML кодиране. Аз съм планиране в началото ми проучване на Visual Basic 6, а аз се чудех, ако някой от вас биха могли да предложат някои сайтове или приложения, които може да ми помогне да започнете. Аз бях проверен някои уроци, но аз наистина много трудно време, алчен си концепция. Аз не съм финансово стабилни достатъчно, за да закупите majorly скъпите книги в момента. Благодаря за вашето участие. -Мохамед |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Можете да си позволят компютър, но не учебник ... |
|
| |||
| |||
| Тя беше връчена на мен като подарък за да университет. |
|
| |||
| |||
| Amazon продава оказионен книги. Тъй като VB 6 се заменя няколко години от VB.net, има вероятност да бъдат няколко заглавия на разположение. Опитайте се търси Deitel и Deitel Как да програма (вмъкнете темата / език) PS В деветте Unis и колежи съм присъстваха, студенти, закупени книги, както и UNI / колежи всички имаше библиотека, където бихте могли да заемат книги. ;) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Visual Basic - Как да направите AUTO Бутон тикач | ryannathans | Общи Софтуер Чат | 1 | 2-ро Feb 2009 13:57 |
| Visual Basic HELP! (отваряне на нов формуляр) | ryannathans | Общи Софтуер Чат | 10 | 23rd Jan 2009 15:42 |
| Нуждаете се от помощ за Visual Studio 2005 | ahyi | Общи Софтуер Чат | 0 | 21 Jan 2009 21:41 |
| Visual | nessa2 | PC & конзолата Gaming | 2 | 11 Feb 2008 05:18 |
| Vista с Visual Basic | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 ноември 2007 14:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |