menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Visual Basic 6

Reply

Thread Nástroje
Old 2 listopadu 2007, 17:52
Nový člen skupiny

Default Visual Basic 6

Ahoj. Jsem nový programovací a jen mít znalosti v HTML kódování. Jsem plánování na začátku mého studia Visual Basic 6, a já věděl, je-li někdo z vás by mohla nabídnout některé stránky nebo aplikace, která mi může pomoci začít. Jsem zkontrolovat některé návody, ale já opravdu těžko uchopení jejich koncepce. Nejsem finančně dostatečně stabilní kupovat drahé knihy majorly okamžiku. Děkujeme za Váš příspěvek.

-Mohammed
Old 3 listopadu 2007, 00:49
Člen Skupina

Default Visual Basic 6

http://www.google.com/search?q=vb +6 + ... e7 & RLZ = 1I7GGLR
Old 3 listopadu 2007, 00:50
Člen Skupina

Default Visual Basic 6

Můžete si dovolit počítač, ale nejde o učebnici ...
Old 3 listopadu 2007, 06:13
Nový člen skupiny

Default Visual Basic 6

Citace:
Původně Poslal Dr. John View Post
Můžete si dovolit počítač, ale nejde o učebnici ...
Byl uveden na mě jako dárek pro jdou na vysokou školu.
Old 8 listopadu 2007, 02:54
Člen Skupina

Default Visual Basic 6

Amazon prodávají antikvární knihy.
Jak VB 6 byla nahrazena několika lety VB.net je pravděpodobné, že budou k dispozici několik titulů.
Zkuste hledat na Deitel a Deitel Jak program (vložit téma / language)

PS Na devíti Unis školy jsem se zúčastnil, studenti koupil knih a uni / koleje měly všechny knihovny, kde si mohli půjčovat knihy. ;)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.